Fotografije satova iz vase kolekcije!

Milanče, odličan ti je Seiko, stvarno mi se sviđa!
Nešo, pedikir manikir i odlična cica nema šta! :lol:

VladanP

Milan je stvarno direktor banke! :D

Narode, hvala svima na lepim rečima i lajkovima. Polovinu lajkova, odma' dajem ženi, jer je ona kupila narukvicu :D

Čestitam i Zmaju na prelepom primerku seika, zaista je prva liga :congrats:

P1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4-1.jpg

Pa cestitam svima, sve lepsi i lepsi satovi upotpunjuju kolekcije. Ne vredi ako ne posetim forum nekoliko dana, vise ne mogu da ispratim sve prinove ;)

ps @d1d ostao sam ti duzan odgovor, ona Laica na slici je Laica X1 ditigalni fotoaparat - imas ostro oko fotografa kada si je uocio na onoj blurovanoj fotki ;)

Mehanizam koji me je ostavio bez daha!

IWC Pilot's Watch UTC Edition Antoine de Saint Exupery - Limited Edition Stunner from Schaffhausen

2pt8ikj.jpg

296ja4g.jpg

14j0tcm.jpg

k9aot3.jpg

Naravno @d1d, kao i što nosi tema naziv "Fotografije satova iz vase kolekcije"

Sve što sam postavio na ovom forumu, je bilo moje, hvala ti! :D

@Nešo, Vladane hvala Vam.

Vlado nešto kratko i osnovno bi bilo, 44mm, limitirana serija od 1188 komada posvećena Francuskom piscu, pilotu Antoine de Saint, mehanizam modifikovana ETA 2893-2 u stvari WC Caliber 30710 jer nema veze sa pomenutim mehanizmom. Dan se pomera tako što kazaljke okrenu celosni krug dok sekundara i dalje radi i tako nameštaš dan unapred i unazad ako kojim slučajem pomeriš dan i pogrešiš možeš da ga vratiš unazad nema potrebe da vrtiš celosni krug.

Angel - cestitke na prinovi! IWC je i moja velika ljubav a ovaj homage cuvenom piscu Malog princa je sjajan :congrats:!

Back