Fotografije satova iz vase kolekcije!

Hvala, hvala, na cestitkama. Detaljan opis i gomila fotki sledi kad se slegnu utisci.
Da ne zaboravim: zahvaljujem se ljubornom Zmaju :flapper: zvanom Milan na nesebičnoj pomoći tokom nabavke ovog sata:thank_you2:

Hvala, hvala, na cestitkama. Detaljan opis i gomila fotki sledi kad se slegnu utisci.
Da ne zaboravim: zahvaljujem se ljubornom Zmaju :flapper: zvanom Milan na nesebičnoj pomoći tokom nabavke ovog sata:thank_you2:

Molim Mister No,moramo da se zahvalimo i trecem(glavnom) licu :)))),a jako mi je drago sto si takav covek i sto si zasluzio i imao strepljenja...ali na kraju eto znam kako je kad cekas to sto zelis i srecni smo svi mi koji smo pomogli da se to ostvari.
A sto se tic U1 stavljamo ga na crtu sa Tourby :flapper:

Molim Mister No,moramo da se zahvalimo i trecem(glavnom) licu :)))),a jako mi je drago sto si takav covek i sto si zasluzio i imao strepljenja...ali na kraju eto znam kako je kad cekas to sto zelis i srecni smo svi mi koji smo pomogli da se to ostvari.
A sto se tic U1 stavljamo ga na crtu sa Tourby :flapper:

Plašim se da je Tourby-ju to velika crta, ZMAJU, neka ga nek još malo raste, pa polako, U1 je uvek tu i ne menja se;)
u1.jpg:ahhhhh:

Attachments

• u1.jpg
    u1.jpg
    30.7 KB · Views: 89
Last edited:
Ma koji bre U1 hehehe Zverina lepaaa
DSCN7773_zpsbc3face0.jpg

Nasao kuci staaaaru Nivadu koju sam dobio od oca pre vise od 10 godina, sada ne mogu ni da ga stavim na ruku ;)
I mislim da nema potrebe sada da pocnemo sa prepucavanjem koji je klub bolji :P

photo 1.jpgphoto 2.JPG

Last edited:
Back