backarelli Well-known member Dec 8, 2013 #3,862 Mare , hvala ! :yes4: Evo nekih starijih , meni omiljenih, fotki Victora ...
jagos New member Dec 8, 2013 #3,863 Ma jeste da je bolji telefon i sat bi bio lep.ma ajde bre baki mislim jeste najlepsi je he he.pa nije ovo lovački forum Last edited: Dec 8, 2013
Ma jeste da je bolji telefon i sat bi bio lep.ma ajde bre baki mislim jeste najlepsi je he he.pa nije ovo lovački forum
backarelli Well-known member Dec 8, 2013 #3,864 Lako je tebi kad nosiš Hublotiće i Role... i Pera Ložač da ih slika, valjalo bi. Upeco sam ribu , oko joj ooooooooooovvvvvooooollliiikkooooooo:laugh:
Lako je tebi kad nosiš Hublotiće i Role... i Pera Ložač da ih slika, valjalo bi. Upeco sam ribu , oko joj ooooooooooovvvvvooooollliiikkooooooo:laugh:
jagos New member Dec 8, 2013 #3,865 Ma lovci nozici victorinox he he he verujem ja da su lepi i dobri cuo sam mislim nozici Last edited: Dec 8, 2013
Dragojlovic Darko New member Dec 8, 2013 #3,866 Evo ga i je moj, dobar je s obzirom da se dobije uz nozic:lol:
jagos New member Dec 8, 2013 #3,869 Hm.slikaj jos koji ako smes.sve sirotinjski satovi.nego ja sve racunam dosadice ti ta krckalica za orahe pa ćeš zatražiti pomoć prijatelja.mislim da se otarasis
Hm.slikaj jos koji ako smes.sve sirotinjski satovi.nego ja sve racunam dosadice ti ta krckalica za orahe pa ćeš zatražiti pomoć prijatelja.mislim da se otarasis
ivan23 New member Dec 8, 2013 #3,870 Kupih fotoaparat pa se malo igrao ...i nisam se setio da obrisem staklo :banghead:
backarelli Well-known member Dec 9, 2013 #3,871 Svidele mi se ove današnje fotkice, pa 'ajd i ovde da postavim... Brajo k'o lutkica :man_in_love:
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 14, 2013 #3,877 I još jedan 2836 (Slika je loša ali me mrzi da još jednom slikam)