Fotografije satova iz vase kolekcije!

raketa.jpg

Posto nisam nesto recit, samo cu vas pocastiti jednom fotografijom novog clana i iskoristiti priliku da se javno zahvalim clanu milan milanovic koji me je povezao sa covekom koji mi je prodao ovaj sat za 1200 din. Ja sam i dalje u blagom soku da je uopste moguce danas kupiti sat za taj novac i to kakav sat, savrsenog dizajna, izgleda i obrade. Pa ne mozes se ni posteno najesti za te pare!

Komšija sa NBG, čestitam za satić, zaista lepo izgleda, a crvena dvanaestica mi se mnogo sviđa. U zdravlju ga nosio :beer:

Ne Milane! To je kolegijalnost i drugarstvo! Kamo lepe srece da je u (realnom) socijalizmu bilo bar pretezno tako ...

hehe stoji to sto kazes, mada mala digresija, rani gorostasi naučnog socijalizma su ga zamišljali drugačijim od onog u šta je ta zamisao XX veka izrasla

evo da parafraziram Lenjina koji kaze da ce u komunizmu (socijalizam je prelazni stadijum od kapitalizma ka komunizmu) ljudi ziveti slobodni u komunama, država, vlast i despotija nece postojati jer nece biti potrebe za tim

Fridrih Niče jos kaze da je ljudska vrsta najmladja i da čovek jos uvek nije navikao da zivi u zajednici bez zakona, vlade i vlasti, poput na primer čopora vukova, krda bizona i zebri, jata ptica ili riba

onog trenutka kad čovek to shvati, kad ljudska svest dosegne toliko visok nivo, nastupiće komunizam :D

Danas, u Nedelju , sam rešio da vas častim još po nekom fotkom mog naj-omiljenijeg sata... uživajte...

----------------------------------------------

*Штурманские ss-18* полет

3006w61.jpg

5aji83.jpg

1gol11.jpg

2qkihec.jpg

6tiy9v.jpg

... hand-made strap by Pugo :man_in_love:

25rhymv.jpg

...kopča-gravura

1441qtu.jpg

...i na ruci ! Haahhhhh , obožavammm :drool:

b5qt6u.jpg

Sve vas voli i pozdravlja vaš backarelli ...

Odlicna ova gravura na kopci, jel i to Srdjan radio sa sestarom:D. Covjek ima bas vjeste ruke. Evo ja sam mu dao do sutra da sastavi Mig-a. Evo taze slika direkt iz radionice :lol:
fcc4d188c2ead8d2912ab2441d94be0e0cafeb75bf33747fc14affede4de5dab.jpg

Evo me opet , drugovi sa vama 70180201_1296768763_04fccf431e56.png :thumbsup:

....ovoga puta sa =>

*Seiko SRP309J1 - OM*

33b0oxv.jpg

qzkug5.jpg

sm9gmh.jpg

5bxpw5.jpg

2469n5e.jpg

Hahaaaaa , toster ili fixni, kako god .... al` radi pos`o :flapper:

Last edited:
Back