Fotografije satova iz vase kolekcije!

Kako je lijepo vidjeti ovako nesto na forumu.I to onako bez puno pompe.Svaki je poseban.Hvala ti vucko2004 sto si to podijelio ovdje.
Slobodno napisi jos o satovima,mozda ima i neka prica od djeda kako ih je nabavio i sto je sve pojedini sat prosao?Siguran sam da se djed sjeca svakog primjerka.Pozz

Re: Deo moje kolekcije

Hvala svima na lepim recima.Gledacu sa dekom da ubacim fotografije i ostatka kolekcije kao i dodatne informacije za svaki model.GP je inace uradjen od 18K zlata dok je Omega kombinacija platine i dijamanata.Pozdrav

Novi sat u kolekciji

Nije bas u nivou Vuckovih satova (t.j. njegovog deke), ali stigao mi je dugo cekani sat:
Hamilton Jazzaster Chrono!!!
Evo i par slika:
Hamilton_Jazzmaster_Chrono_008.jpgHamilton_Jazzmaster_Chrono_002.jpg
Hamilton_Jazzmaster_Chrono_003.jpgHamilton_Jazzmaster_Chrono_001.jpg

P.S. Uskoro cu postaviti slike i sa fenomenalnim kroko DeBeer kaisem :)

Re: Novi sat u kolekciji

Oooooo Vlado, konačno da vidimo i tog lepotana, čestitam na kupovini! :congrats:
Malo je reći da je sat prelep, a čak i na slikama izgleda nestvarno, mogu misliti kako samo izgleda uživo. Nadam se da će ubrzo okupljanje pa ću imati prilike da ga vidim uživo.

Pozdrav.

@vladas
Sat je fenomenalan! Jazzmaster serija mi se najviše dopada kod Hamiltona,pa i kada ih uporedim sa drugim proizvođačima sličnog dizajna,oni mi nekako odskaču izgledom!

Taj Hamilton mi je jedan od najljepsih satova uopce.Pogledao sam puno njegovih slika i kod njega je super sto i na kozi izgleda predobro.Fin odabir vladas,svaka cast!

Hvala drugari, stvarno uzivam u satu!

@jole777 - ja sam se najvise Hamiltonom odusevio nakon sto sam video slike kiwidj-a sa WUS-a. Kao sto si rekao - prosto je neverovatno kako tom satu stoji sirok dijapazon kaiseva. Jedva cekam da ga probam sa ovim ;):
Baby_Croco_DeBeer_01.jpgHammy_Croco_02.jpg

Nije bas u nivou Vuckovih satova (t.j. njegovog deke), ali stigao mi je dugo cekani sat:
Evo i par slika:
View attachment 3073View attachment 3076
View attachment 3074View attachment 3075

P.S. Uskoro cu postaviti slike i sa fenomenalnim kroko DeBeer kaisem :)

:top:

Odličan sat, čestitke na kupovini i u zdravlju ga nosio. :)
Iskreno, ne čudi me što su fotke kiwidj-a doprinele odluci da uzmeš JazzMaster-a... čovek pravi dobre fotke, a one fotke sa Hamijem su mu fenomenalne.

Pozdrav

Vladas, pridružujem se čestitkama za Hamilton, jer i ja već duže čekam nekakvu akciju da i ja sebi mogu pruštiti tog ljepotana. Kad sam ga stavio na ruju desila se ljubav na prvi pogled! Nosi ga u sreći

Vladas, pridružujem se čestitkama za Hamilton, jer i ja već duže čekam nekakvu akciju da i ja sebi mogu pruštiti tog ljepotana. Kad sam ga stavio na ruju desila se ljubav na prvi pogled! Nosi ga u sreći

Hvala vrhovac! Sat stvarno odise stilom... Postao sam totalno Hamilton-ocentrican ;)

@ivanbjelic - Ivane svaka cast na Braji :). Ja nisam veliki ljubitelj Breitling-a, ali u poslednje vreme ih gledam drugim ocima i ovaj tvoj mi se bas svidja :top::cool:

Last edited:
@ivanbjelic - Ivane svaka cast na Braji
smile.png
. Ja nisam veliki ljubitelj Breitling-a, ali u poslednje vreme ih gledam drugim ocima i ovaj tvoj mi se bas svidja
top.gif
cool.png

ma joook losi su :)))

Au covece, pa koliko ce hamiltona biti na sledecem okupljanju! Moracu da nabavim jos jednog Damaska ;) Cestitke na novom satu, mnogo je lep! Poz

Ivane, cestitke i tebi na Breitling-u odlican sat!

Last edited by a moderator:

Pozdrav svima, evo jednog zanimljivog iz moje kolekcije. Slikano kompakt aparatom, sa bazicnim light box-om, i posle doterano na kompu:

Milgauss 1 1024.jpg Milgauss 2 1024.jpg

Necemo ulaziti u, hmm, poreklo, ali kao sto Vladan rece na prvoj strani, tema su satovi koje posedujemo :embarassed:

Hvala, al nemoj da hvalis sat, u pitanju je Made in CH(ina) :)

Nemam mnogo veze za fotografijom; ovo mi je inace prvi pokusaj fotografisanja satova. Ukoliko ima interesovanja, mogao bih da napisem kratko uputstvo za pravilno slikanje satova (za potpune pocetnike - makar ono sto ja znam).

Imam jos lepih fotografija svojih kosookih igracaka :) , pa ako ne smeta mogu i to da okacim. A imam i lep Sector, slikacu i njega.

Last edited:
Back