Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: bmw chromograph 315/1

Pardoniram, ovo je trebao biti odgovor na temu, ne na bmw cronograph.. btw, lijep je sat :)

Dobro došao Nikola!

Odavno je poznato da Seiko pravi vrlo kvalitetne satove pa tako i ovaj tvoj potvrđuje to pravilo!
Zamjerka na opis(vidim da ju je i @vladas naveo) se odnosi na manuelno navijanje 7s26/36 mehanizma - on nikad nije imao manuelno navijanje nego samo automatsko!
To nije zato što je toliko dobar nego zbog toga što je to komplikovanije napraviti!
6R15 je automatski mehanizam koji posjeduje i manualno navijanje i hack funkciju -ovo je mnogo bolji i savremeniji mehanizam od 7S26/36 ! Inače,2 dodatna rubina na 7s36 ne znače ama baš ništa!

Pozdrav

Uh, tek sad videh odgovore.
Ja sam dosta nov u ovome i moram priznati da sam neke stvari nagađao :hmmmm: Ok, to za ručno navijanje i hakovanje nisam znao, mada i kod ovih je hakovanje moguće samo malkice zavijete ključ u nazad i eto :yes4:. E sad za rubine sam nešto čitao i verovatno si u pravu, marketing. Odmah se bacam na izmenu bloga. Hvala najlepše. Uskoro sledi casio i tissot.
Hm, moze li me neko uputiti na deo foruma za pritužbe, prokleto staklo se opet magli! :thumpdown:

Zavisi o kakvim pritužbama se radi? :D
Ako hoćeš da se požališ na forum ili nekog člana, onda u Kritike i predlozi a ako želiš da podeliš sa nama neko loše iskustvo koje si imao sa nekim distributerom, servisom ili pak časovničarem onda možeš to da napišeš u tek postavljenoj temi "Iskustva sa ovlaštenim servisima i časovničarima"! :D

Pozdrav

Hvala dragon-e. Pa sačekaću još malo za pritužbe na račun servisera a tada ću podeliti i iskustva sa njima na "Iskustva sa ovlaštenim servisima i časovničarima". Forum je dobar :D
Hvala na brzom odgovoru.
Pozdrav

Evo i mene malo...ponovih se juce neocekivano :

Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial Escapement

calibre 2500

p.s. staklo nije malo ocisceno :),doduse nisam ni obracao paznju na to dok nisam postavio slicice. sad me i mrzi da ponovo slikam..

Attachments

• 28102010243.jpg
    28102010243.jpg
    68.4 KB · Views: 157
  • 28102010242.jpg
    28102010242.jpg
    78 KB · Views: 133
  • 28102010241.jpg
    28102010241.jpg
    72.8 KB · Views: 139

Milane, čestitke na novom satu. :) Jel to znači da je Breitling na kraju otišao ili si ga zadržao?

pozdrav svim clanovima , evo i mog danasnjeg neplaniranog ulova, Citizen Mens Eco-Drive Promaster Carbon Diver's Watch BN0055-53E

IMG_0254.jpgIMG_0257.jpgIMG_0256.jpg

Last edited by a moderator:
Back