Fotografije satova iz vase kolekcije!

Festina 16343

Dragi prijatelji, evo da se predstavim i ja na ovom forumu po prvi put sa svojim satom Festina 16243/2. Mogu reci da se radi o jednom solidnom satu ciji sam vlasnik sedam godina. Osim baterije koju sam menjao do sada dva puta i narukvice koju sam postavio od kaucuka sve ostalo radi bez greske.
01.jpg02.jpg03.jpg

Re: Festina 16343

developer
Dobro nam se pridružio!

Koliko vidim sve na tom satu radi bez greške
Za 7 godina taman je da se baterija dva puta menja a kaiševi se ne računaju:)

Citizen AT9037-05e

Pozdrav svima!

Nedavno sam u potrazi za kredibilnim informacijama potrebnim za kupovinu sata naišao na ovaj forum. Dosta sam čitao u želji da pronađem pravi sat za sebe.

Ubrzo se izbor suzio na Candino A4516/3 i Citizen AT9037-05e.

Kada sam u prodavnici video oba sata, odlučio sam se za Citizen. Nekako mi je bio lepši nego na slici i bolje mi leži na ruci. A mora se reći i da je tehnički napredniji od Candina, što je meni kao inženjeru važno :)

Evo i jedna fotografija mog novog sata :)

Hvala svima koji su svojim diskusijama na ovom forumu pomogli da se odlučim i kupim ovaj prelep sat :)

Re: Orient Ray black

Porsche Design 7176S
Sa Lemania 5100 mehanizmom.

20150904_111156.jpg 20150904_111336.jpg 20150904_111413.jpg 20150904_111542.jpg 20150904_112823.jpg 20150904_112902.jpg

Last edited by a moderator:
Dobro nam dosao! :thumbup:

Jako lijep Tissot! Otmjen, ozbiljan! :congrats:

Ne vidim bas sasvim jasno na slici, ali ovo je sigurno ona narukvica diskretno prosarana plavom bojom. Uz ovaj lijep i cist cifer mora da uzgleda k'o lutka
Ovo je kvarcni PRC, zar ne?

U zdravlju te sluzio! A sljedeci neka vec bude automatik... ili jos bolje - navijac!

Last edited:
Hvala na lijepim riječima dobrodošlice.

Da, ovo je T055.417.16.047.00 sa plavim detaljima na koži. Kod lokalnog trgovca sam gledao samo bijeli stari (pre2013) model sa čelikom i crni sa žutim detaljima. Ovaj uživo nisam vidio prije kupovine. Većini ljudi se upravo više sviđa taj stariji model PRC-a, ali meni ne. Naručih ga iz Njemačke (naravno prvo ona provjera na Tissot sajtu da li je pomenuta trgovina AD, sa obzirom na količinu klonova na internetu), budući da ga kod nas u Bosni kod autorizovanih trgovaca nije bilo. I fakat, nisam se pokajao. Sat otkida kako je lijep uživo, slike to ne mogu pokazati.

Do sada nisam imao Tissot, nosio sam povremeno automatik Seiko 5 iz 1995 :lol: i jedan plastični Casio. Razmišljao sam i o automatiku, ali 16mm debljine kućišta mi je bilo malo previše.

Evo da i ja prestavim moja dva ljubimca! :D
Za sad samo dva, ali biće ih sigurno još, bar još dva (jedan švajcarac i jedan rus)! ;)

DSC_0131.jpg

Back