Fotografije satova iz vase kolekcije!

angel svaka cast stvarno dva odlicna sata.bas mi se svidjaju sa srecom da ih nosis.

angel svaka cast stvarno dva odlicna sata.bas mi se svidjaju sa srecom da ih nosis.

Hvala jagos. Slike su nove, X-Copter-a imam nešto manje od godinu dana, Oris-a par meseci. Nisam stigao da postavim slike pre toga!

@vladas, @ Dalton (dobro došao :lol:) @ sima hrabri...hvala vam. :D

Hvala hvala, jos bolje te nasao!:))) Stvarno su lepi! Nego Angel, h*bo me patak, ali kad cu ic do drugarice u Beges, ima da me ti docekas na kolodvoru.. Mislim da moj ulazak u Beograd nece biti pravi ako mi ti ne kazes "dobro dosao" :D

Last edited by a moderator:
OFF
Dalton dogovorili smo se, buket cveća ću samo da zaobiđem! :lol:
bdw, bez zezanja javi ako dolaziš!:D OFF

Super satovi i dobro stoje na ruci!I fotke su dobre naravno!

evo da se pohvalim,stigao mi G-shock, GD-100 :yes4:
dscf1512.jpg

:hello:

Evo da vam i ja predstavim dva sata iz moje kolekcije. Izvinjavam se zbog lošijeg kaviteta slike.

Doxa Traditional 210.10

123.jpg03122010351.jpg

Festina F16242

2233.jpg03122010356.jpg

Festina je nova, a Doxa kuca već 10 godina i ne bih je menjao nizašta na svetu. :) Zaista je neuništiva.

Last edited:
@valsimot, čestitam na satu u zdravlju te služio!:congrats:

@Aleksandar S, odlični satovi! Volim Festine i Doxu!:proud:

Super satovi i dobro stoje na ruci!I fotke su dobre naravno!

@jole, hvala! Udobni su, Hamilton je težak 225g, a izgleda baš masivno dok je Oris 160g.

iako naziv teme glasi "slike satova iz VASE kolekcije" ja cu morati odmah da prekrsim pravilo i da postavim slike iz tudje kolekcije, to se da videti jer su satovi zenski :) ali posto sam video da slabo ima zenskih satova odlucio sam malo da osvezim ovu temu. evo satova koji mojoj mami sluze da skupljaju prasinu (verovali ili ne) :)

rolex date just (automatic)

cartier roadster (baterija)

chopard happy sport (baterija), inace juce kupljen

Last edited by a moderator:
Evo jedan Orient koji je kratko bio kod mene, poklonio sam ga bratu, ali posto sam ga vec slikao, neka ga ovde :)

attachment.php

Simo BRATE moj slatki.
P.S.-Meni je rodjendan 15.Februara!:laugh:

Lep Orijent, dosta sličinosti ima sa Bell-Matic-om, jel da ili mi se čini? :D

bdw, odlična fotka!!!

Evo jedan Orient koji je kratko bio kod mene, poklonio sam ga bratu, ali posto sam ga vec slikao, neka ga ovde :)

attachment.php

Lepo! :)

A sad me izvin'te, odoh da spavam. Postao uja pa se malo slavilo... malo više. :)

Back