Fotografije satova iz vase kolekcije!

@ Walter

Vrlo zanimljiv model originalnog izgleda! Dopada mi se:yes4:
Cestitam!!!
Ako te ne mrzi, napisi nesto vise o ovom modelu.
Kad budes imao vremena postavi slike ostatka kolekcije.
Pozdrav za Makedoniju:beer:

evo da okacim i ja svog, s oprostenjem, novog ljubimca... :)

IMG_0064-m.jpg

Ohoho... Simo, vidim da je monster manija i tebe zahvatila. :)
Mogao bi neki kraći opis sata da postaviš tj. da izneseš utiske o Monsteru?

^ hehe, da znas, skroz sam se primio... :) bice i review, tj. vec je napisan, nego nikako da stignem da napravim par dobrih fotki. :)

Evo je nova pridoslica,odavno sam ga merkao i konacno je moj.Novi sat za svaki dan.Za sada mogu da kazem da je u 5sec/dnevno i da mu je izgled uzivo fenomenalan.Izuzetan sat.Opis cu moci da napravim tek za nedelju dana kada se steknu uslovi da budem objektivan.U medjuvremenu cu postaviti i svoje fotografije,ove su "pozajmljene"
TAG Heuer WAB2011.BA0803-24.JPGpost-5807-030786900 1289559286.jpgpost-5807-077275800 1289559261.jpgTAG Heuer WAB2011.BA0803-25.jpgTAG Heuer WAB2011.BA0803-27.jpg

Cestitke i od mene! Bas je lep Tag, posto veoma cenim ovog proizvodjaca siguran sam da ces i posle sedam dana imati sve najlepse reci za njega. Uzivaj u pridoslici ;)

eeeeeeee da docekam da i danas uvazeni clan uzme Tag Heuer...odlican sat...bez lazne skromnosti stvarno mi se svidja...
nadam se da ces uvideti da nisu velike razlike....:congrats:

Pocinje Milan da me zabrinjava,poceo je i misli da cita,sto se tice dizajna i lepote tu su,ali kada gledas sve u dlaku,nisu tu,mehanizam,narukvica,detalji na kucistu,Omega je meni i dalje broj 1.Ovaj sat sam i uzeo da ih neizmenicno nosim,i mislim da sam dobro izabrao.Tag izgleda fenomenalno uzivo,jedino ne znam da li je ovih 300 m reklama ili stvarno moze da izdrzi ozbiljne dubine.Postavljam sutra u toku dana slike.

Eh nemoj tako..Pa ja i ne mislim da je Tag bolji od Omege ili obrtno samo hocu da kazem da sam imao i jedan i drugi,doduse vise Tagova i da ama nema bas nikako toliko velike razlike osim sto dobre reklame...
Pa probaj za dubinu..ja sam predjasnji Bretling dobro izronio :)
i sad moj sledeci sat ce biti ja se nadam isto tako dobar za dubine...deep..

:sarcastic:koja je ovo izdaja ali Nikola Nikle je odavno skrivao svoju zelju prema Tag satovima nego nije hteo da kaze....eh kad bi ja se dokopao nekog Taga ne bi se odvajao od njega

Back