Fotografije satova iz vase kolekcije!

Citizen Promaster Nighthawk BJ7010-16F -- CERTINA C001.617.26.037.00 DS Podium Big Size

5n0uog.jpg

Angel svača čast, ne zna se koji je lepši, svaki na svoj način je prelep...:D Certina je pravi pogodak... Koji ti je udobniji za nošenje jesi im merio odstupanja?

@ANGEL II
Ooooo,pa da ćastiš kume:laugh:

Jako lepa Certina.
Još jednom čestitam na izboru:yes4:

lep izbor satova, moram priznati da je meni citizen vise privukao paznju. pravi pilot :top:

Angel svača čast, ne zna se koji je lepši, svaki na svoj način je prelep...:D Certina je pravi pogodak... Koji ti je udobniji za nošenje jesi im merio odstupanja?

Udobni su i jedan i drugi, Citizen je malo lakši, a preko kopče nastavlja se deo kaiša tako da ne osećaš čelik. Podjednako su čitljivi i ako je Certina sa belim ciferom samo što su iluminati duži kod Citizena, a opet kod Certine jači nego li kod Fortisa.
Stvarno mi se sviđaju, dugo nisam imao inspiraciju da napišem nešto o satu ali ću to sa Certinom uraditi.:proud:

@ANGEL II
Ooooo,pa da ćastiš kume:laugh:

Jako lepa Certina.
Još jednom čestitam na izboru:yes4:

Uvek, mesti i vreme biraj sam!

lep izbor satova, moram priznati da je meni citizen vise privukao paznju. pravi pilot :top:

Ma igračka je nasprem Certine, veruj mi! :lol:

Samo da se pohvalim da sam konacno nabavio svoj sat iz snova,uskoro cu napisati nesto vise o njemu i postaviti svoje slike.
DSC_0022.jpgSiffert with Siffert.jpgDSC_0026.jpgDSC_0024.jpg

Čestitke i u zdravlju da ga nosiš!

Naravno, očekujemo tekst i propratne slike. ;-)

NIKLE LEGENDO.Nisi mogao izdrzat a?Hahaha,tako treba,sat je stvarno poseban,zavidim ti.Molio bih posebnu temu i puno,puno slika.Mint stanje izvana i iznutra koliko sada vidim.

Nikle, svaka čast!!!:dance3:
:big_boss: Prelep sat u stvari sat je sve što ne smem da napišem, uhhhh odličan je!:ciao:

Nikle.
Čestitam na ostvarenju snova...ne dešava se prečesto.

Nikle.
Čestitam na ostvarenju snova...ne dešava se prečesto.
ovo je dobro receno....secam se kad se moj san ostvario ali mislim da je on vise zeleo ovaj sat nego ja onaj....
svaka cast prelep je

Nikle čestitke i od mene... Pravi dragulj si ugrabio...:D Neka ti je sa srećom...:)

Simo mnogo lep Poljot pravi vintage primerak...:)

Niklle, pridružujem se čestitkama! Sat je stvarno prelijep, a pogotovo kada se uzme u obzir da ti se ostvarila velika želja.
Naravno, očekujem svi da ubrzo postaviš kratak teks o prvim utiscima i naravno puno slika na tvojoj ruci.

nikle, i ja se pridruzujem cestitkama, zaista jedan od najlepsih satova na forumu, a i sire :D - i aj pozuri s tim slikama, nemoj da nas przis toliko...! :D

nikle izuzetan sat.cestitam i u zdravlju da ga nosis

Cestitke i od mene svima koji su se ponovili. Bas lepi satovi. Sve lepsi od lepseg!

Back