^ mnogo lep sat, larosa! (probaj da prebacis u makro mod da bi mogao da fokusiras izbliza!)
Evo nekoliko sličica najnovijeg ulova i nečeg starog:
View attachment 7245
Darwil koji sam dobio na poklon od Sime Hrabrog, na čemu mu se i javno zahvaljujem. Upravo je očišćen i podvrgnut kozmetičkom tretmanu-
Simo, ako ovo čitaš, imaš pivo/kafu od mene obavezno, a naravno, bilo bi zgodno videti i još društva.
Ma Sima nam je bas zauzet, a kada je tako dugo zauzet, mora da ces nas iznenaditi nekim novim, lepim, saticem!
Evo nekoliko sličica najnovijeg ulova i nečeg starog:
View attachment 7245
Darwil koji sam dobio na poklon od Sime Hrabrog, na čemu mu se i javno zahvaljujem. Upravo je očišćen i podvrgnut kozmetičkom tretmanu-
View attachment 7243View attachment 7244
Seiko 5606-5211
View attachment 7246
Seiko 6139-7080
Očigledno je da nemam talenta za fotografiju, jer sva tri izgledaju mnogo bolje u prirodi ;-)
fala neso, nego, da, drustvo se vec okuplja, ali ajte ljudi malo dalje od te ski staze, dodjite na dunav, pa ide leto!![]()
Lepo, lepo... Newsflash! Ako želite da budete IN, Vaš ručni sat mora biti stariji od 30 godina i mora da zvoni! :sarcastic:haha, izgleda da si u pravu, miki! ima nekoliko zanimljivih noviteta i kod mene.
evo jednog, za kojim sam potpuno odlepio! :man_in_love:
Citizen Alarm Date, tzv. Zvoncica, kako ga je krstio Neša, proizveden aprila 1969!
nazalost, neka bolja slicica i test morace da sacekaju da mi malo prodje guzva...
![]()