milan zmaj
New member
ja sam unuk majora...Darwin komandirski pozadi nesto na Ruskom pise...Polot komsija preko puta mene zenith i saff,ali dekica koga mnogo volim ne moze da ih nadje..a tako bi voleo da ih vidim...
Da li je i ovaj Heuer isto korišćen u RV i PVO? Koliko znam, piloti JNA su imali i satove ovog proizvođača.
Uzgred, da li bi neko od iskusnijih forumaša mogao da napiše nešto o satovima koji su se koristili u našim oružanim snagama? Znam za nekoliko modela, a naučio sam još nešto od Ivanax, na čemu mu se i javno zahvaljujem.
hvala puno
evo jos par satova nazalost vise nisu u kolekciji samo su slike ostale od njih
pozz
Pozdrav druze sa WUSaZnam da imas brutalnu kolekciju,tj imao si i imas...ako ne i najbolju na forumu. Pokusaj da uzivas ovde
![]()
ja se izvinjam,necu vise ..ali ne smem da se kunem ali ako nista drugo napravicu temu samo za Chopard....sad shvatam kad je crni Marko rekao da njega samo nosi, Promenio sam kais pa eto razloga
![]()
Da,ima ali i meni je iskreno lepsi beli... Kada sam jednom usao u maestro sa mojim sivim ovaj prodavac me pitao da li je to neka limitirana serija i trazio mi da ga vidi,kaze mnogo mu se svidja a nikada ga nisu imali i onda smo ga nasli u katalogu... Ima crni.beli i sivi cifer. Ma lepi su svi,sat je jednostavno prelep,jos da ima power reserve bio bi savrsen sat...