Fotografije satova iz vase kolekcije!

ja sam unuk majora...Darwin komandirski pozadi nesto na Ruskom pise...Polot komsija preko puta mene zenith i saff,ali dekica koga mnogo volim ne moze da ih nadje..a tako bi voleo da ih vidim...

Da li je i ovaj Heuer isto korišćen u RV i PVO? Koliko znam, piloti JNA su imali i satove ovog proizvođača.

Uzgred, da li bi neko od iskusnijih forumaša mogao da napiše nešto o satovima koji su se koristili u našim oružanim snagama? Znam za nekoliko modela, a naučio sam još nešto od Ivanax, na čemu mu se i javno zahvaljujem.

Pa postoji ogromna tema o Heuer 1550sg na forumu. Pozdrav

hvala puno

evo jos par satova nazalost vise nisu u kolekciji samo su slike ostale od njih

pozz

Pozdrav druze sa WUSa :) Znam da imas brutalnu kolekciju,tj imao si i imas...ako ne i najbolju na forumu. Pokusaj da uzivas ovde :)

Last edited by a moderator:
Pozdrav druze sa WUSa :) Znam da imas brutalnu kolekciju,tj imao si i imas...ako ne i najbolju na forumu. Pokusaj da uzivas ovde :)

Ja bih Ivane zaista voleo da vidim Vašu kolekciju jer je na spomenutom forumu nisam video. Dobro došli ste ovde, nađite malo vremena za slike Vaših satova do sada su bili perfektni, hvala.

Last edited by a moderator:
Jedan Omiljeni clan moje kolekcije "Seiko 5 Sports Speed Timer" U drustvu makete Ferarija Burago !
DSCN3533.jpg
[/IMG]
DSCN3522.jpg
[/IMG]
Foto sesija u duhu sedamdesetih

ja se izvinjam,necu vise ..ali ne smem da se kunem ali ako nista drugo napravicu temu samo za Chopard....sad shvatam kad je crni Marko rekao da njega samo nosi :), Promenio sam kais pa eto razloga :)

Attachments

• IMAG0237.jpg
    IMAG0237.jpg
    170.1 KB · Views: 121
  • IMAG0232.jpg
    IMAG0232.jpg
    102.8 KB · Views: 109
  • IMAG0235.jpg
    IMAG0235.jpg
    172.2 KB · Views: 108
  • IMAG0234.jpg
    IMAG0234.jpg
    105.5 KB · Views: 129
  • IMAG0233.jpg
    IMAG0233.jpg
    95.2 KB · Views: 101
Moj novi ljubimac, for everyday work, takoreći šljaker...

TAG HEUER 2000 PROFESSIONAL 200 Meters

Year: 1980's
Movement: Tag Heuer Quartz Movement
Case: Made of stainless Steel
Crystal: Crystal
Dimension(s): Width: 40 mm including crown. Length 44 mm from Lugs to Lugs.

TAG01.jpg

TAG02.jpg

TAG03.jpg

TAG04.jpg

TAG05.jpg

TAG06.jpg

ja se izvinjam,necu vise ..ali ne smem da se kunem ali ako nista drugo napravicu temu samo za Chopard....sad shvatam kad je crni Marko rekao da njega samo nosi :), Promenio sam kais pa eto razloga :)

Eeee a ja kad ti pricam ti mi ne verujes...
Vrhunski sat,prelep! O mehanizmu i njegovoj robusnosti se sve zna,citljivost odlicna,dimenzije savrsene od funkcija ima sve sto treba... Stvarno sam se zaljubio u Chopard,odlicne satove prave bez pogovora... Evo nosim ga opet jedno 5 dana a tokom leta cu nositi samo njega i submarinera.

Da,ima ali i meni je iskreno lepsi beli... Kada sam jednom usao u maestro sa mojim sivim ovaj prodavac me pitao da li je to neka limitirana serija i trazio mi da ga vidi,kaze mnogo mu se svidja a nikada ga nisu imali i onda smo ga nasli u katalogu... Ima crni.beli i sivi cifer. Ma lepi su svi,sat je jednostavno prelep,jos da ima power reserve bio bi savrsen sat...

Da,ima ali i meni je iskreno lepsi beli... Kada sam jednom usao u maestro sa mojim sivim ovaj prodavac me pitao da li je to neka limitirana serija i trazio mi da ga vidi,kaze mnogo mu se svidja a nikada ga nisu imali i onda smo ga nasli u katalogu... Ima crni.beli i sivi cifer. Ma lepi su svi,sat je jednostavno prelep,jos da ima power reserve bio bi savrsen sat...

Kada sam prvi put video Chopardov mehanizam sa ne znam koliko ukrašenim draguljima, ne rubinima, sa prelepim gravurama, preslatkim šrafovima tada sam rekao sebi da ću ga kad, tad imati. :D

Jedino sto se meni ne svidja konkretno na ovom Chopard-u je zavrsna obrada. Ne kazem da je losa,daleko od toga ali je celo kuciste uradjeno u visokom sjaju i to ga cini dosta osetljivim na ogrebotine ali naravno ako ga malo pripazis izdrzace dosta godina do poliranja.

Back