Fotografije satova iz vase kolekcije!

Milane, :adore: 400 ili 401 nema potrebe ulepsavati, oni su legendarni, jedinstveni i lepi sami po sebi.
E' sad, to nije slucaj sa obicnim 7750! On ako se ne ulepsa i ne sredi, onda je najbolje kupiti ga u najjeftinijem satu koji ga ima. Takvo je moje misljenje.....
Fortis je legenda, pardon, nije Fortis vec je Lemania legenda :dirol:
Fortis se, samo zbog mehanizma, ne menja, a prinova je u planu........

ma bre salim se....sa narandzastom narukvicom balavim:)
da ne odemo u off

IMG_0012_resize.JPGdanas mislim na sat vremena :) ali sa zadovoljstvom i sa novim foto ...d1d isbaci mi poslednje pare iz dzepa...
ma da mislim da ovo treba u onoj temi....sta ste danas nosili :)))
ako je neki modelator dok..zamolio bih ga...

Last edited:
^ Lepa Raketa! Daj sad slike i Zenitha bez magle :lol:.

P.S. Ona tema je jos uvek pod kljucem... neka bude za sada ovde!

Imam jednu dobru i jednu lošu vest.
Prvo loša-Naš uvaženi član Don Krstić je ostao bez svog novonabavljenoga Seika SNK 809 K2.:unsure::bawling:

Dobra-Pomenuti sat je završio kod mene :dance3::yes2:

Slike slede ubrzo(verovatno sutra)

Imam jednu dobru i jednu lošu vest.
Prvo loša-Naš uvaženi član Don Krstić je ostao bez svog novonabavljenoga Seika SNK 809 K2.:unsure::bawling:

Dobra-Pomenuti sat je završio kod mene :dance3::yes2:

Slike slede ubrzo(verovatno sutra)

Obožavam kada satovi ostanu među nama, svaka čast obojci!:yes4:

U zdravlju te služio i dugo ga nosio!

zmaju, sta to bi?! razidje se magla, kad ono umesto zenitha - raketa! :D
bas lep satic...! :)

E, konacno sam i ja nasao malo vremena da uslikam svog trenutnog miljenika... :)
Vec je bio ovde, ali evo nekoliko boljih slicica... :)

Citizen Alarm Date iz 1969.

citizen-IMG_0114-ob-mala.jpg

citizen-IMG_0111-ob-mala.jpg

citizen-IMG_0109-ob-mala.jpg

Last edited:
Simo - jeste da je Japanac plav i mator ali je alarmantan. Lep sat i lepo ukombinovana koza sa brojcanikom. Stalno mu zagledam kazaljke na drugoj slici, jel to treba da se ociste ili je do prelamanja svetlosti? Sve u svemu, divno ocuvan sat :top:

Milane - napokon si "progledao", fotka Rusa cak ima i umetnicku konotaciju. Ako tako nastavis jos ces poceti i umetnickom fotografijom da se bavis :yes2:
:)

Simo, druže, ovaj je jedan od najlepših u tvojoj kolekciji. Jeste da je ona doxa za mene i dalje najlepši sat na forumu, ali ovaj mu se opasno približava.

Simo jos jedno pitanjce, znam da je tesko odrediti dimenzije tim "jastucastim" modelima ali ipak moram da pitam, koja je velicina u pitanju?

Simo - jeste da je Japanac plav i mator ali je alarmantan. Lep sat i lepo ukombinovana koza sa brojcanikom. Stalno mu zagledam kazaljke na drugoj slici, jel to treba da se ociste ili je do prelamanja svetlosti? Sve u svemu, divno ocuvan sat :top:

Milane - napokon si "progledao", fotka Rusa cak ima i umetnicku konotaciju. Ako tako nastavis jos ces poceti i umetnickom fotografijom da se bavis :yes2:

hmmm dve godine radio kao kamerman na jednoj poznatoj TV kuci, po raznim emisijama i reportazama...tako da :) mogu ja to lepo...samo kad bi svako od nas mogao da spoji sve sto voli...taj bi bio seik :)

hvala, drustvo...!
moram da priznam da me je ovaj sat potpuno opcinio, cak toliko da ga ne skidam s ruke vise ni nocu, a nikada ranije nisam "oblacio" sat za spavanje... :D
to je prilicno redak sat, i veoma zanimljiv, ali nameravam da napisem jedan tekst o njemu, pa da ne kvarim sada... :)

dimenzije su: sirina 41, sa krunicom 42, a visina je 42... za to vreme pravi dzin... :)

Simo oces da nas uhvatis za rucice i pokazes nam pecinicu sa tim saticima????

^ morao sam...... :lol:

hahaha pazi gledam ovo ne provaljujem sa seika a pomislim uh ...bote opet sam izgresio Larosa ima da me kritikuje za pravopis....:)
mislim da je clan d1d zasluzio jednu packu za prepravljenje moje pisanije... :))
droidi reaugujete(modelator mi lici na robota..nema zezanja ...nema sale :) )

Last edited by a moderator:
Back