Fotografije satova iz vase kolekcije!

black monster :))) for men in black,kad ga sredim ima da se cakli ...samo ne znam polir krpom ili pravim poiranjem :))))
malo sale da se unese
(STA SAM DANAS MALO NOSIO) :) :)

IMG_0045_resize.JPG

Evo jos jednog vrlo interesantnog sata koji sam nedavno pazario... uhvatila me neka 'zvonaromanija' :)
Ruski JLC, sa pozlatom od 20 mikrona... :) vrlo lepo zvoni... bice jedan tekstic... :)

poljot-IMG_0125-ob-crop-mala.jpg

poljot-IMG_0122-ob-crop-mala.jpg

Čestitke, Simo!:congrats:

A kad se budemo videli, obavezno da poneseš njega i japanskog mu kolegu ;-)

Milan zmaj me u temi ""secanje na neki sat koji ste voleli,a nemate ga vise"",podseti na moj prvi sat koji sam mislio da je davno bacen.Medjutim,cale ga je sacuvao i sad sam ga uslikao.Taj sat sam dobio kada sam imao 7 godina i to bas kada sam isao da gledam derbi Zvezda_Partizan.Vise sam tokom meca gledao u sat,nego samu utakmicu.Nazalost nije u nekom sjajnom stanju,a i voda je usla u njega,tako da je staklo zamagljeno.Mislim da je Raketa.Videcemo sta moze da se uradi kod sajdzije po tom pitanju.
Drugi sat je pripadao mojoj baki i marke je Avala.Nikad cuo,moram priznati,ali je interesantno to,sto i posle dugog niza godina nakon njene smrti sat radi.Samo sam ga navio i vidim da radi bez problema.

Attachments

• P1010430.jpg
    P1010430.jpg
    91.4 KB · Views: 103
  • P1010431.jpg
    P1010431.jpg
    121.3 KB · Views: 103
  • P1010432.jpg
    P1010432.jpg
    78.1 KB · Views: 112
Cestitke na ovim lepim satovima svima iz predhodnih postova. Ja sam uspeo takodje da dodjem do jednom meni vrlo lepog sata, koga trazim vec duze. U pitanju je Ulysse Nardin Michelangelo. Evo slike sa net-a posto tek ocekujem da stigne, ali da se pohvalim dok ga cekam.

Attachments

• @WUls_Michelange_233-68_581.jpg
    @WUls_Michelange_233-68_581.jpg
    47 KB · Views: 127
(iako licno bas ne preferiram ovaj tonneau oblik kucista,) ovaj je zaista prelep, ulysse! :top: obavezno okaci jos slika kada stigne!

@ulysse ocekujemo slike, i cestitke na kupovini. Bas mi se dopada ovaj model, tako je sve uocljivo i lepo uklopljeno na brojcaniku. Srecno!

Prelepa Raketa, bas je neuobicajan brojcanik za ovog proizvodjaca, iako su imali oni bas smelih izleta u moderan dizajn.

znao sam...nisam gledao najbolje ja mrdao rukom da testiram :))))

Nemoj mnogo da akas ovaj sat,bas mi se svidja! Kad ti se smuci dacu ti Gun-a za njega i 20 evra + te vodim na rucak...ma celu porodicu ti vodim na rucak i na sve to jos 20 evra... :lol:
Extra ti je sat,cuvaj ga... :top:

Back