Fotografije satova iz vase kolekcije!

Evo i po danu...

Attachments

• DSC_9960.jpg
    DSC_9960.jpg
    78.3 KB · Views: 128
  • DSC_9965.JPG
    DSC_9965.JPG
    269.6 KB · Views: 93
  • DSC_9966.jpg
    DSC_9966.jpg
    70.9 KB · Views: 132
Zaista lep Seiko... Koliko sam mogao da primetim,osim par vintage modela,kockasti satovi su retki kod clanova foruma. Doduse...ni ja nemam ni jedan...

Evo da se i ja ukljucim, moj omiljeni longines

photo.jpg

Ili nesto ovako lepo :-)

photo(1).jpg

Last edited by a moderator:
photo(4).jpgphoto(2).jpgphoto(3).jpgEvo jedne vintage STOWE zlatne. I moj drugar nece vise da mi pomaze oko slika i kompa pa cu nastaviti kada bude raspolozen ponovo posto nista ne znam oko kompa, pozdrav

:ciao: Pozdrav svim clanovima! Hajde i ja da pokazem "moju lepoticu" iz 1935-39. god, nisam siguran za godinu proizvodnje, ali sam siguran sta je unutra: Omega Cal 38.5 T1 iz 1932

2.jpg
4.jpg
1.jpg
5.jpg
3.jpg

Pozdrav NikolaB i dobrodošao.
Zadovoljstvo je videti tako stari sat u dosta dobrom stanju.Verujem da uz minimalna ulaganja možeš da ga dovedeš u ''fabričko'' stanje.

Mnoga lica Mako-a...

Ponovo Black Mako, ali ovog puta na kozi. Narukvica je od International Watchman-a, i malo je reci da sam odusevljen njome. U pitanju je shell cordovan koza. Sta mislite?

IMG_8046 small.jpgIMG_8047 small.jpgIMG_8050 small.jpgIMG_8052 small.jpgIMG_8054 small.jpg

Re: Mnoga lica Mako-a...

odlican je ova Mako odlican za te pare ne znam da li moze nesto bolje....
bas sat da se ne skida sa ruke...

Zaista odlican kais za sjajan sat! Daj vise podataka - kako si porucio kais, koliko si platio itd.?

@Koska23
Ovim slikama si i mene natjerao da krenem u kupovinu iste narukvice za svoj Mako. Svaka cast, prelijep je !

Zaista odlican kais za sjajan sat! Daj vise podataka - kako si porucio kais, koliko si platio itd.?

Hvala vladas... Hvala Edine... Da ne idem u off, narucio sam nekoliko kaisa od njih i prezadovoljan sam. Napisacu kratak opis uz fotografije u temi "kozne narukvice za satove" uskoro.

Last edited:

Mislim da sat zasluzuje opis, stvarno je prelep! Sve cestitke, kolekcija se siri sve lepsim i probranim satovima. Samo tako nastavi.
Evo da se i ja pohvalim jos jednim satom kupljenog kod Sime ;)

Attachments

• IMG_9279 (Small).JPG
    IMG_9279 (Small).JPG
    26.1 KB · Views: 141
Pozz evo nesto malo novoga...

nadam se da ostaje za sada.

Attachments

• Picture 023.jpg
    Picture 023.jpg
    120 KB · Views: 136
  • Picture 024.jpg
    Picture 024.jpg