Koliko znam, ovaj valjouxov mehanizam je veoma sličan ruskom 3133 (hvala Simi za info). Potraži Simovićev telefon na spisku servisa i kontaktiraj ga, jer mislim da ne moraš lično dolaziti u Novi Sad. Ako nađem neki 3133 javljam.
Hvala svima na cestitkama,jeste masine su skoro iste samo sta je 3133 sa 23rubina a valjox sa 17rubina
dali taj simovic ima meil i dali neko zna koliko kosta otprilike kompletna restarvacija saata ?????
Nesa-ako budes nasao 3133-obavezno -pisi-
Eva kako me neki članovi nagovoriše da promjenim remen na jednom od satova, bacio sam se u potragu za adekvatnim ali ništa tako dobro nisam pronašao. Pa sam sebi napravio jedan remen, od komada kože sa nekom interesantnom štampom. Malo sam gledao da ne bude prešareno a opet da iskoristim štampu. Inače širina je 20mm, 18mm na kopči. Evo rezultata, nadam se da ovaj put bolje izgleda i VELIKO HVALA za savjete i nagovor.
.
svaka castu, juniore! mislim da si odlicno iskoristio tu stampu, ispalo je bas kako treba, a mislim da i candino mnogo, mnogo bolje izgleda na novom kaisu!
Hvala momci, drago mi je da je sad ok. Posebno ako pugo odobrava roud: Malo sam se bojao za rupu hoćel leći kako treba, pošto sam išao da bude totalno Custom-made, al ispalo je po mjeri.