Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: Slike satova iz vase kolekcije!

Kod mene u kolekciji i dalje ovaj digitalac.

34i2wj5.jpg

Stoji na radnom stolu i sluzi kao mini automatska meteo stanica.
Prekvalifikovao sam ga iz rucnog u stoni sat :yes4:

znas da ja ne prodajem moje satove da mi ponudis ne znam koliko para ...hmm tesko...samo ako je bezobrazna ponuda :)
Da, da, poznat si po tome da nikad ne prodajes svoje satove. Sacekacu ja malo, strpljenje je vrlina, a onda ces ti kod mene zakucati. Naravno posto si mi drugar ponudicu ti dobru otkupnu cenu ;)

Kao prvo da Vam ovom prilikom svima zahvalim na pomoci pri izboru sata. Od nedavno postao sam ponosni vlasnik Tissota i ako je vecina Vas ovde na forumu za Certinu. Tissot me je vise privukao izgledom i gumenom narukvicom (ne volim metalne narukvice). DSCF1870.jpg

Milane, moram biti iskren, daj slike sata "od nazad" :dirol:
Tu mu je vrlina :yes4:

:hmmmm:
:shot:
nadam se da mladji od 18 ne posecuju ovaj deo foruma bez nadzora roditelja ili staratelja.....
jedva cekam fotke
:ahhhhh:

Evo slika mog Roamer stingray-a kog sam danas uzeo sa sredjivanja.Jos jednom da zahvalim Simi hrabrom koji me je uputio na Dojcinovica gde sam sat i odneo na sredjivanje i vise sam nego zadovoljan.Valjda sam sad uspeo dobro da postavim slike.Pozdrav

Last edited by a moderator:

Igore,
prije linka stavi
i slike ce se lijepo viditi na forumu.
Jako dobro izgleda Roamer Stingray!

Bas mi je drago da vam se sat svidja. Jole777 hvala na savetu moracu tako da probam sledeci put.

Jeste da je modni brend, ali je ovaj Oxette moje lepse polovine stvarno impozantan. Sa svojih 52mm u precniku, 18.65mm u debljini i povecom tezinom jede Monstere za dorucak :). Svi moji satovi deluju anoreksicno pored njega.

wjyib8.jpg

Bocno je oblozen gumom, postoji i u drugim bojama, mislim da sam video narandzastu i crnu.

Attachments

• Oxette 1.jpg
    Oxette 1.jpg
    92.3 KB · Views: 106

A evo i jednog Vostok Amfibiana. Zanimljiv sat, steta sto je premali.

wjdmkh.jpg

Attachments

• Vostok 1.jpg
    Vostok 1.jpg
    89.2 KB · Views: 86
Back