Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: Slike satova iz vase kolekcije!

Evo jednog starog asa, još uvek neotvaranog i nerenoviranog....nešto me strah da bilo šta radim na njemu. Sat je još uvek neverovatno tačan, ispravan i šarmantan, a u ono vreme kad ga je pokojni deda otkupljivao bio je poprilično skup pa ga je plaćao na kredit. Ponekad ga nosim, ali uglavnom krasi vitrinu, između knjiga, na počasnom mestu....

Attachments

• 066.jpg
    066.jpg
    62 KB · Views: 130
  • 070.jpg
    070.jpg
    69.4 KB · Views: 99
  • 072.jpg
    072.jpg
    62 KB · Views: 86

Nikle cestitam na prinovi, odlican i prelep sat...;) "Miran par godina", hehehehehe dobar vic, dajem ti fore par meseci...:p

Vlajo, jako lep sat..Nemoj da se ustrucavas da ga "renoviras", samo to prepusti proverenom casovnicaru, posto posle toliko godina zasluzuje malo da se sredi..;)

Stvarno si uzeo sat koji da mi nisi drug bi ti zavideo. odlican je,prelep u zdavlje ga nosis i sve cestitke.

Evo jedne braon kozne (dobijene od zmaja Milana) koja stoji sasvim fino.
Mada imam u planu da kod puga narucim jednu,ali sam malo kratak sa vremenom (citaj:lovom),ali bice sigurno.

Attachments

• P1020301.jpg
    P1020301.jpg
    68.7 KB · Views: 95
  • P1020302.jpg
    P1020302.jpg
    107.4 KB · Views: 134
  • P1020303.JPG
    P1020303.JPG
    208.4 KB · Views: 114
  • P1020304.JPG
    P1020304.JPG
    203.7 KB · Views: 90
My name is Seiko, Seiko 007

Ratatatira ćao drugari, posle kraćeg odmora evo i mene da se malo pohvalim sa satom i njegovim novim ruhom, pardon narukvicom.

Inače imao sam čast da da testiram sat u jednoj top sikret misiji na Krfu, a nakon toga je učestvovao u jednoj antidiverzantsko-ronilačkoj akciji u Petrovcu na moru, naše i vaše ekološke Crne Gore. Čuka je ostala na visini zadatka (za razliku od vlasnika, nije se davila).

1. Na prvoj fotografiji zajedno proslavljamo uspešno obavljene zadatke.
Photo-0227.jpg

2. Ja otišo da spavam, a čuka ko čuka, nastavila do zore da slavi
Photo-0228.jpg

3. Nakon burne noći, zajedno razvijamo strateški plan oko treba.
Photo-0224.jpg

4. Plan je spreman, akcija i realizacija istog
Photo-0225.jpg

5. Nakon uspešno obavljenog zadatka, vraćamo se u bazu i nepričamo naokolo ribolovačke priče, već tiho se spremamo za nove zadatke....
Photo-0223.jpg

Re: My name is Seiko, Seiko 007

:congrats:Bursa,care,suer opis...:top: vrlo "plasticno".
A narukvica je super.
@VLADANP
Da znas da mi se sve vise svidja kako "cuci" na satu.Al da ne bese zmaja..ne bi bio tako ozbiljan.Stvarno je super narukvica.

Last edited:

Evo jedne fotografije za sve ljubitelje satova i brzih automobila.

Chopard Mille Miglia GMT Chrono u svom prirodnom stanistu

chopbmw.jpg

Juče stigao, danas ga vodio u lov na patke

Mako u prirodnom okruženju...za sad samo fotka sa mobilnog (dok mi moji ne vrate aparat), pa će biti još boljih fotki

Back