Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: Slike satova iz vase kolekcije!

evo pojedinacno:timex e-compas,swatch wr 200m, seiko ronilacki 6309, seiko quartz 7810, seiko 5 7009, hamilton eta 2804, citizen hyper aqualand metricki dubinomer, breil v 601

Attachments

• timex.JPG
    timex.JPG
    162.1 KB · Views: 113
  • swatch.JPG
    swatch.JPG
    154.3 KB · Views: 90
  • siko ron.JPG
    siko ron.JPG
    160.7 KB · Views: 109
  • seiko kv.JPG
    seiko kv.JPG
    168 KB · Views: 91
  • seiko 5.JPG
    seiko 5.JPG
    170.5 KB · Views: 100
  • hamilton.JPG
    hamilton.JPG
    165.9 KB · Views: 128
  • citizen.JPG
    citizen.JPG
    167 KB · Views: 91
  • breil.JPG
    breil.JPG
    168.7 KB · Views: 109
evo jos malo:geneva sport prima sat pocetak 60-tih, invicta azurit model no 0105, seiko pozlata 6531

Attachments

• geneva.JPG
    geneva.JPG
    157 KB · Views: 99
  • invicta.JPG
    invicta.JPG
    147.3 KB · Views: 103
  • seiko.JPG
    seiko.JPG
    168.8 KB · Views: 97

Novajlija u moju Seiko kolekciju ! Radi se o Seiko 7016 5011 automatic chronograph popularno nazvani Seiko "Monako" sat je iz daleke 1974 godine, nisam mogao da mu odolim iako ima neka ostecenja na ciferu mislim da nije strasno, sve mu je originalno, sto je navaznije nije ga ostetila voda, metalnu originalnu narukvicu sam izvadio ona ce na poliranje stavio sam ovu plavu koja sam kupio pre neko vreme onako da se nadje i evo nasla je i ona svog "gazdu".Sat radi odlicno ali je potrebno polirati kuciste i staklo sto ce uskoro biti uradjeno
DSCN3676.jpg
DSCN3674.jpg
DSCN3660.jpg
DSCN3679.jpg
DSCN3667.jpg

DSCN3673.jpg

Respect za seiko:congrats:

Nadam se da će uskoro ići na kozmetički tretman kod nekog dobrog časovničara, a onda odmah ide u temu o najlepšim satovima sa foruma.

Posto sam bio odsutan par nedelja (opravadano, na odmoru :)), nisam stigao da prokomentarisem novitete.

Ono sto sam ukratko video - ima lepih prinova :top:.
@Walter, skydiver - svaka cast na prinovama!
@NikolaB, spar - sjajne kolekcije! Bilo bi lepo da predstavite pojedine satove, u zasebnoj rubrici.

@Nikle - moram posebno da prokomentarisem tvoj Planet Ocean posto je u pitanju i moj Gral! Sjajan sat i odlicno ti stoji. Probaj da podelis iskustva, kada se slegnu. Jel u pitanju 42mm verzija?

da se pohvalim danas sam kupio SEIKO 6390-729A sa koznom kaiskom
pa sada da nadzem originalne kaiske ako uspem ako neko ima neka pise
SDC11452.jpgSDC11446.jpg

hvala druze i tvoj nije los mislim da Nesa ima isti takav sat video sam ga u zivo kad je bio u SK

znam video sam vase slike,da sam isao kolima(posto smo bili na prelepom ohridu) svratio bih da pogledam tvoju kolekciju,ali posto nas je bilo previse otisli smo autobusom.pozdrav iz lazarevca

Zaista prelep Parnis, jedan od onih satova koji vrede apsolutno svaki cent. :thumbsup:
Uzivaj u satu i nadam se da ce te dugo sluziti.

Pozdrav.

Interesantan Parnis, nek te dugo služi. :)
Ne bi bilo loše kada bi postavio još fotografija a kasnije i podelio sa nama utiske i zapažanja o satu. Verujem da će mnogima biti korisne informacije, pogotovo kada se uzme u obzir da su kineski satovi retkost na forumu.

Pozdrav

Nervira me ova stranica jer kad god vidim neki lep sat dobije zelju za satovima....ovo je kao drgoa navuceni bre...
Da te ga lepo iznosis i da te dobro sluzi ovaj lep satic.

Ljudi jel ovaj sat kinez? Kakav je kvalitet izrade...?

jes' kinez, ali po onome sto se moze procitati po stranim forumima, ljudi su vrlo zadovoljni kvalitetom izrade. u neke parnisove modele ugradjuju se seagull mehanizmi, koji su verovatno najkvalitetniji kineski mehanizmi.

Back