Fotografije satova iz vase kolekcije!

Cestitke za Rolu, prelep sat! Evo i ja da se pohvalim jednim starim dzepnim satom, kupljen ovde na forumu. Ja sam odusevljen, i bas je steta sto je proslo vreme kada su se nosili ovi lepotani.

Attachments

• 4 Breguet Spiral (Small).JPG
    4 Breguet Spiral (Small).JPG
    36.4 KB · Views: 97
  • 1BreguetSpiral (Small).JPG
    1BreguetSpiral (Small).JPG
    32.5 KB · Views: 88
  • 2 Breguet Spiral (Small).JPG
    2 Breguet Spiral (Small).JPG
    37 KB · Views: 119
  • 3 Dzepni sat Breguet Spiral zlatni (Small).JPG
    3 Dzepni sat Breguet Spiral zlatni (Small).JPG
    37.2 KB · Views: 117
Au Miki,ne pamtim kad mi se dzepni sat ovoliko svideo,kazaljke su umetnicko delo kao i ostatak sata... Os prodajes?

Sta reci za Yachtmaster 2...

@tolarbo bas lep dzepni sat, sto rece @Marko5 pravo umetnicko delo. Cestitke i ostalima, idem da like-jem ove lepotane.

D1d, drago mi je da ti se svidja :) A evo i boljih fotki mog Seika. Inace, moj deda ga je kupio je u Rimu sredinom 80-ih godina i kompletno je uradjen u Japanu. Ovi novi Seiko satovi se velikom vecinom sklapaju u Kini jedino sam vidjao neke preko 1000eur da su Japan made. Ali to naravno ne znaci da su znatnoP4280001.jpgP4280011.jpgP4280012.jpg losiji.

Evo i za ostale satove bolje slike :) Volkswagen koji je deda kupio 1989 sto i pise na kartici za garanciju. Sat nije bas dobrog kvaliteta sa zadnje strane je pocela da se skida sjajna zastita,ali meni je veoma drag a deda ga je i najcesce nosio :) Juce sam mu zamenio bateriju i unutra je Miyota quartz mehanizam...

a.jpgb.jpgP4280002.jpgP4280004.jpg

D1d, drago mi je da ti se svidja :) A evo i boljih fotki mog Seika. Inace, moj deda ga je kupio je u Rimu sredinom 80-ih godina i kompletno je uradjen u Japanu. Ovi novi Seiko satovi se velikom vecinom sklapaju u Kini jedino sam vidjao neke preko 1000eur da su Japan made. Ali to naravno ne znaci da su znatno losiji.

jesi siguran za ovo?

Kad smo kod Seika, evo jednog koji je juce pristigao.

Attachments

• 4DSC_7208_exposure (Small).JPG
    4DSC_7208_exposure (Small).JPG
    43.3 KB · Views: 158
Kad počnemo da formiramo ukus po količini novca datih za satove onda će dobiti i više lajkova.
Nadam se da do toga nikada neće doći.

Meni se yacht master ne svidja, dizajn ove Role mi lici na jeftinu kinesku kopiju neke nautice. Za mene, bacene pare :(

^
To nije tacno, rado bih posedovao bar jednog sub-a i jednog deep-a, naravno u celiku. To su prave role i predivni satovi ;)

Cudno,ja deep-a nikad ne bi uzeo,verovatno ni yachtmaster 2 a ako bih ga uzimao odlucio bi se za beli mada ko zna sta nosi sutra...

Back