milan zmaj New member Oct 31, 2011 #2,542 kaznice nas modelatori za off...znas da su strogi makar za off
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 1, 2011 #2,545 Milane super je taj TAG, mada mi je za nijansu lepsa Carrera sa crnom koronom. Evo konacno i kod mene jedne prinove, proslo je vec dosta vremena: Fortis B-42 Nisam za sada stigao, ali cu definitivno napraviti jos fotki u narednih dan-dva a verovatno i video recenziju.
Milane super je taj TAG, mada mi je za nijansu lepsa Carrera sa crnom koronom. Evo konacno i kod mene jedne prinove, proslo je vec dosta vremena: Fortis B-42 Nisam za sada stigao, ali cu definitivno napraviti jos fotki u narednih dan-dva a verovatno i video recenziju.
VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 1, 2011 #2,546 Čestitam Gazda! Red je bio da se ponoviš. Jako lep sat:thumbup: Koji je mehanizam?
milan zmaj New member Nov 1, 2011 #2,547 Koliko je taj sat meni prijao na ruci,toliko doban da se ne secam da mi je ijedan tako stajao kao da ga nema... cestitam ti Vladane
Koliko je taj sat meni prijao na ruci,toliko doban da se ne secam da mi je ijedan tako stajao kao da ga nema... cestitam ti Vladane
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 1, 2011 #2,548 Hvala drugari! Unutra je ETA 2836-2 mehanizam. Za sada sam stvarno zadovoljan satom, lepo mi leži na ruci iako je malo većih dimenzija.
Hvala drugari! Unutra je ETA 2836-2 mehanizam. Za sada sam stvarno zadovoljan satom, lepo mi leži na ruci iako je malo većih dimenzija.
bt321 New member Nov 1, 2011 #2,550 cestitke i od mene stvarno dobar sat u zdravlju da ga nosis.. P.S.a to sta si sitan majka priroda
d1d New member Nov 2, 2011 #2,555 Dobar sat Vladane :thumbup: Mislim da ce ti bolje lezati ako stavis nato na njega. U tom slucaju ce se sat bar vizuelno malo umanjiti.
Dobar sat Vladane :thumbup: Mislim da ce ti bolje lezati ako stavis nato na njega. U tom slucaju ce se sat bar vizuelno malo umanjiti.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 2, 2011 #2,556 Hvala na cestitkama i na predlozima, mada moram da kazem da ja nisam ljubitelj nato narukvica, ipak cu ostati pri ovoj metalnoj. Ocekujte HD video recenziju
Hvala na cestitkama i na predlozima, mada moram da kazem da ja nisam ljubitelj nato narukvica, ipak cu ostati pri ovoj metalnoj. Ocekujte HD video recenziju
jagos New member Nov 2, 2011 #2,557 fortis je stvarno extra.ni ja ne bi menjo narukvicu ovako mu bas lezi.
edin13 New member Nov 2, 2011 #2,558 I ja se pridruzujem cestitkama na novom satu...a ujedno da pokazem i svoj Orient Mako u zimskom odijelu (Hirsch)
I ja se pridruzujem cestitkama na novom satu...a ujedno da pokazem i svoj Orient Mako u zimskom odijelu (Hirsch)
milan zmaj New member Nov 2, 2011 #2,559 Ovaj Mako moram imati kad tad.....za te parice je stvarno satina...znas i sam..
banja New member Nov 2, 2011 #2,560 Edine Mako je prelep....mnogo lepse izgleda na kaisu nego na metalnoj narukvici...Sat je stvarno, za ulozen novac, pun pogodak!!! :congrats:
Edine Mako je prelep....mnogo lepse izgleda na kaisu nego na metalnoj narukvici...Sat je stvarno, za ulozen novac, pun pogodak!!! :congrats: