Fotografije satova iz vase kolekcije!

Angele, svaka cast na satu :congrats:. Dozvolices da ja uradim jedan opis i test sata? Nisam hteo ranije to da uradim, da ne bude da reklamiram sat pred prodaju.

Naravno Vladas. :congrats:

Realno bi trebalo ti to da uradis, dok nisam postavio Kukija, nije mi lezao u opste ali sada, obozavam ga, a znam da si ga i ti voleo. Tako da nema brige, znas kako se ophodim prema njima!

Naravno Vladas. :congrats:

Realno bi trebalo ti to da uradis, dok nisam postavio Kukija, nije mi lezao u opste ali sada, obozavam ga, a znam da si ga i ti voleo. Tako da nema brige, znas kako se ophodim prema njima!

Nisam hteo ranije to da uradim, da ne bude da reklamiram sat pred prodaju.

Jako nezgodna stvar, bas zna da zaboli ako neko pomisli, a dosta njih bi i pomislilo da to zelis da uradis. Meni se to par puta desilo!

Dragi forumasi,

Zelim da vam predstavim moju novu kupovinu: Seiko Automatic World Time SRP037K1.

Specifikacija sata:
Stainless steel case
Stainless steel bracelet
Automatic movement
Black waffle texture dial with world-time zone ring
Silver and luminous hands over black dial
100m Water resistant
Day date calendar
Caliber: 4R16A (22 Jewels)
Top Sapphire crystal glass
See thru case back
Fits up to 9 inches wrist size
Approximate case diameter including crown: 45mm.
Approximate case thickness: 12mm.

Sat je porucen preko neta, stigao kod druga u Seattle, a on mi ga juce donio. Ukupno sa shippingom do Seattle-a me je kostao 240 EUR. Za sada utisci su vise nego pozitivni. Ako stignem, napisacu nesto vise o njemu.

Pozdrav,
Vladimir

IMG_0423.JPG IMG_0424.JPG
IMG_0428.JPG IMG_0432.JPG IMG_0437.JPG
IMG_0439.JPG IMG_0440.JPG IMG_0442.JPG IMG_0446.JPG

Evo još dve "mutne" slike, nedavno nabavljenog sata... :thumbsup:

Attachments

• Picture 071.jpg
    Picture 071.jpg
    197.8 KB · Views: 144
  • Picture 072.jpg
    Picture 072.jpg
    170.4 KB · Views: 137
Last edited by a moderator:
5354d1297722933-razlike-između-poljot-mehanizama-3133-izvedba-1mČz-volmax-Šta-je-kopija-šta.jpegnasao sam legedari poljot 3017 slike nisu bas dobre, sat je kod sadziju kada bude servisiran bice slike
obecavam5355d1297722935-razlike-između-poljot-mehanizama-3133-izvedba-1mČz-volmax-Šta-je-kopija-šta.jpeg

Last edited:
Seiko 7005 na seiko diver gumi.

35i4x6v.jpg

Nesto mi i ne izgleda najbolje al' ajde da probam.

Back