Fotografije satova iz vase kolekcije!

BFK & Sumo:

original.jpg

original.jpg

original.jpg

Lep je taj rvac.
Na fotkama deluje da su razlicite nijanse plave boje na brojcaniku i koroni? Cini se da je korona za nijansu tamnije plava od brojcanika? Ili se boje ne prelivaju na isti nacin?

Hvala za komentare! Jeste malo drugacija nijansa plave na brojcaniku i koroni ali uzivo nije toliko razlicito kao na fotografijama.

Hvala! :thank_you2:Bice test samo malo da odstoji posto mislim da ne valja pisati testove dok vlasnika jos drzi euforija novog sata. ;)

Citizen je ,na žalost, morao da "ode" zbog finansijiske krize (zafalilo za zubara) . Na njegovo mesto je došao nešto pristupačniji, svetlucavi , nekako letnji, Casio Edifice ef-334...

Prilično čitljiv sat...
70ev0p.jpg
...čak i ako cirnete malo=>
sb1zyu.jpg
...zaboravite u kuhinji=>
dqjj44.jpg
...ili ostavite na polici=>
e6p1mq.jpg
...nisu problem ni kapljice vode do 100wr =>
2e2ffi8.jpg
...složiće se sa mojom letnjom garderobom =>
168u25h.jpg

...lepo odmeren balans, sa vrlo udobnom narukvicom =>
vff28j.jpg nzkkco.jpg 2s6a3xv.jpg 2hr0prt.jpg

...lep, ali ne i dugotrajan iluminate =>
wtd183.jpg 2qk6tl1.jpg zntsh4.jpg

...može poslužiti i kao ukras za jelku =>
dm3dvl.jpg 2iibmed.jpg

Sve u svemu, nije loš ! icon_cool.gif :thumbup:

Last edited:
Backarelli, lep sat ;). Trajaće taj duugoo. Pitam iz čiste radoznalosti, kakvo mu je osvetljenje ( luminacija ), mislim koliko dugo traje ?

Backarelli, lep sat
;). Trajaće taj duugoo. Pitam iz čiste radoznalosti, kakvo mu je osvetljenje ( luminacija ), mislim koliko dugo traje ?

Evo, sad reče Casio : "hvala sky, na komplimentima" icon_flower.gif

-ono "jarko" se gasi nakon 30-40tak min . Ostaje čitljiv nekih 4-5 sati...

Žao mi je što je Citizen morao da ode ali zamena je adekvatna :thumbup:
Vrlo lep sat sa zaista neobično udobnom narukvicom.
Čestitam!

Eto sad imaš dobar mehanički i dobar kvarcni sat pa se malo opusti :)

Ili ga nisi dobro podesio ili si slike radio kasno nocu/rano ujutru.

-kasno noću, rano ujutru jesu radjene slike. Nije mi se spavalo, pa sam se igrao... kod Casio satova, preciznost je svakako vrlina. E sad, kod ovog modela (konkretno) kazaljka za dan u nedelji se veoma sporo kreće, tako da dan u potpunosti prebaci tek izmedju 3 i 3:30 AM (ako si na to mislio) . Ostalo radi kao singer....

Back