Fotografije satova iz vase kolekcije!

Aleksandre , što reče bajker , pored lepe kolekcije moram i ja reći za urednost ... baš si ih lepo udomio.:yes4: Stvarno bi trebao otvoriti svoju galeriju i islikati svaki posebno (što reče Zmajković) uz neka tvoja zapažanja.
Još jednom čestitke za ljubav prema svojim ,odlično probranim, satovima...:congrats:

Festina i Fosill, naredni model u kolekciji ce najverovatnije biti neki Vostok, mehanicki. Treci sat nije mogao da prisustvuje photo session-u, kidnapovan je od strane bliže rodbine :rolleyes:

04062012461.jpg04062012462.jpg04062012463.jpg04062012464.jpg04062012467.jpg

nije mi jasno sa cim vi slikate pa vam slike ispadnu savrseno, kako nemate problema sa blicem i odsjajem ??

Slikaj po danu , ili foto-aparat na stalak pa probaj sa duzinom ekspozicije i otvorom blende dok ne napravis dobru fotku:D Ili osvetli sobu jako pa probaj bez blica:)

Prevelik za moj ukus, ali zato PRELEP sat! :drool:
Čestitam na kupovini. :congrats:

Hvala:) Sat uopšte nije velik, bar na mom zglobu od 17 cm. A pored Invicte izgleda ko patuljak;)

Satove ja fotografiram s dSLR-om Nikon i nikad nemam problema. Slikam bez blica, sat stavim na neku ravnu podlagu, fotoaparat na stalak i na kraju malo obradim u programu. Imam manji problem s objektivom koji oštri na 70 cm i teško fotografiram makro ali malo zooma i manualno oštrenje spase situaciju.

Predstavljam vam mog novog ljubimca... juče kupljenog u Poklon Dućanu.

Hanowa 16-5017.04.001

Sat u kombinaciji koja mi se već duže vreme dopada: bela keramika, elegantan dizajn, nešto većeg prečnika... i eto ga... ljubav na prvi pogled. :wub:

Ovog puta prilažem samo par fotografija, kada smognem snage (opet sam bolesna :() ću ga detaljnije predstaviti.

Hanowa 1.JPG Hanowa 2.JPG

Hanowa

Pozz! :ciao:

Hvala puuuuno! :)

Iskreno se nadam da ću uskoro ozdraviti i takva ostati nuže vreme. A onda uživancija sa "belim ljubimcem".

Pozz!

Sutra mi stiže honorar za neki prevod, a moja žena je upravo pogledala Shmizline slike sata.

Nagradno pitanje: koliko će mi ostati od honorara? :D

Predpostavljam dosta, JER tvoje znanje mnogo vredi a moj satić nije i baš nešto skup. Tako da... :man_in_love:

Eee, ako si računala prosečne domaće honorare, onda sam zadovoljan. ;)

Da me plaćaju neki Šveđani ili Švajcarci, već bih gledao omegice, eternice i slične igračkice. :D

Sigurno će ostati dovoljno... Uvek treba gledati pozitivno na stvari, MA bitno je da je ona srećna sa poklonom!

Pridružujem se čestitkama, sat je zaista prelep. Jako elegantan, pregledan...jedan od najlepših ženskih satova koje sam imao priliku da vidim, bez preterivanja. Očekujemo još slika uskoro. I da, lep pogled imate sa prozora, balkona, čega li već :)

Back