Fotografije satova iz vase kolekcije!

na monsteru iglice na narukvici imaju na krajevima "kapice", tj. kao neke osigurace, koji moraju da se pazljivo stavljaju i skidaju jer a) mogu lako da se izgube, b) mogu lako da se deformisu, a onda ces se namuciti da nadjes nove.

ja ti savetujem da odes kod sajdzije da ti to namesti, bice brze i jeftinije! ;)

^ da, ali to je teorija, a u praksi, ako nema odgovarajuci alat, iskustva, i, kao sto kaze tu, tri ruke, gotovo je 100% sigurno da ce ostati bez nekog od osiguraca. mislim, pricam iz licnog iskustva. :D

Ako imaš dobrog sajdžiju najbolje je da nosiš kod njega, što je sigurno, sigurno je. Mada sam ja sve sam uradio (baš sam na ovom sajtu gledao, a našao sam bio i neki snimak na yt) i dobro je ispalo, nisam imao nikakvih problema, iako mi je trebalo dosta vremena i malo kreativnosti.

kod mene nema piksne osiguraci bile samo iglice izgleda da nisu od seiko
moracu da se snalazim da posetim sadziju,mislim da cu srediti stvar
hvala vam na pomoci

Re: Seiko 5 automatic poznatiji kao Diamatic 6119-5450

Skoro je pristigao u moju kolekciju a ja kao pravi Seikoholičar sam ga morao imati.
Zbog stakla koji se prelama na svetlosti nazvan je Diamatic inače meni dosta liči na RADO Diastar seriju satova. Na slikama vidite kako je stigao u moju kolekciju, sleduje mu čišćenje i blago poliranje a imao sam veliku sreću da naletim na primerak sa originalnom i ispravnom narukvicom, cifer je besprekoran kao i staklo. Cifer je u više nijansi plave boje koja u kombinaciji sa staklom zaista daje UAUUU efekat. Dosta je redak i zaista pravi ukras na ruci.

Seiko 5 automatic poznatiji kao Diamatic kalibra 6119-5450

View attachment 42161View attachment 42162View attachment 42163View attachment 42164

Ostao sam Vam dužan malo pristojnijih fotografija pa evo dve onako šoferske...

2012-11-04_09-55-01_236.jpg2012-11-04_09-54-47_856.jpg

Zaista prelepa Omega Seamaster Cosmic Blue Face , izuzetan primerak, čuvaj je, što vreme više protiče kao vino biće sve atraktivnija ...

Da se pohvalim sa nekoliko prinova!

Prva u stvari i nije prinova, jer neki od vas znaju da sam ovaj sat prodavao. Nisam hteo da pokazujem sat, da ne bih reklamirao prodaju. Sat je prosao kroz zaista veliki broj "prodaja" i "razmena" koje su se izjalovile iz najludjih mogucih razloga. Nakon svih situacija koje su zaista ukazivale da je sat sudjen mojoj a ne necijoj drugoj ruci, u trenutku kad je sat vec bio prezaljen i dogovorena zamena, moja lepsa polovina je iznenada dosla i rekla da joj se sat mnogo svidja i da treba da ga zadrzim u kolekciji!!!

I tako, nadam se da cete uzivati u slikama:
42765-a.jpg

42766-a.jpg

42767-a.jpg

42771-tagheuer-carrera-07.jpg

42772-a.jpg

O drugoj prinovi cu cim sredim slike (malo mi stuca racunar :()

Jes' modni brend, al je lep "ki upisan". Akvaterican je..... :D
Nekako do skoro nisam obracao paznju na taj neki sportsko-elegantni tip satova (AT, to cudo, Rola Explorer...you get the point..). Onda sam shvatio da su multipraktik i da moram da posedujem nesto tog tipa...

Pravo zbori gđa Vladas, ovakav sat zaista treba da čuvaš ;)

Back