Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: ZODIAC automatic Marine Life Professional 200M cal ETA 2824

hehe, vlado i ovaj je savrsen. ne zna se koji je lepsi, beli ili crni! :)

da, izbor kajsa je mnogo bitan! mi smo ovaj crni uzeli na crnom silikonu, nije lose...a kada sam mu stavio Hirsh Rally kajs ispao je mnogo lepsi. iskreno, dvoumio sam se oko crnog ili belog cifera..pobedio je crni :) i mogu vam kazati, ne stoji to lose ni na mojoj ruci! :) merio sam ga par puta ...

zma - svaka cast! Prelep je Hamilton, neverovatan!

Ja sam sinoc taman uspeo da sredim slike moje lepse polovine, koja vec neko vreme nosi (i zaista ga obozava), gle cuda - isti taj model Jazzmaster Seaview-a, ali u beloj boji :D:
42805-dsc-0005.jpg

42801-dsc-0006.jpg

EDIT: Inace - izbor kaisa zaista utice mnogo na precepciju sata! Ovaj Jazzmaster izgleda totalno drugacije sa belim platnenim kaisem a i u tvom slucaju - kais je "cucnuo" savrseno!

Bice Simo...mala kornjaca ima prohteve pa kad me jos vidi da slikam satove ili ih brisem ili ih imam tri na ruci ili..ima dosta ili,poludi.
Ne smem,sad nema odgovornost :)))

nevidi se bas najbolje....ovo je sat koji mi je juce poklonio miskostuka.
sat je ociscen i podmazan i ispolirano staklo tako da je sada mnogo lepsi nego sto je bio. mada na slici mozda i nemoze da se vidi bas kako zaista izgleda.
2nqslj7.jpg

evo jos par slicica
2yx5hxe.jpg
opimu.jpg
30m8ry9.jpg
vh6tme.jpg

eto to je otprilike to. Kienzle markant u novom izdanju i kod novog vlasnika:thumbup:

Недавно набављен руски сат Слава на ручно навијање са 26 рубина, дан у недељи (са бројем!), дан у месецу, богат цифер браон црвене боје, веома истакнути детаљи, лого Руске Олимпијаде 1980 године у Москви, кућиште масивно са богатом позлатом, веома уочљив а чини ми се да сам узео прави каиш за овај сат. Ово је сат који дефинитивно остаје у мојој колекцији. Уживајте у сликама.

01 Slava Olimpijada 80.jpg02 Slava Olimpijada 80.jpg03 Slava Olimpijada 80.jpg

04 Slava Olimpijada 80.jpg

Back