lordmarkus New member Jun 14, 2012 #1 zanima me gde naci staklo za ovaj sat, pitao sam na par mesta nista?
Serb New member Jun 14, 2012 #2 Pa idi kod nekog boljeg casovnicara mislim da ces tamo naci bez problema. Last edited: Jun 14, 2012
Neša Super Moderator Staff member Jun 14, 2012 #3 Proveri prvo u servisu Jović u Zemunu, Gospodska br. 1. Nekada su bili najjeftiniji, ali ne znam da li se to promenilo. Telefone svih servisa imaš na sledećem linku: Servisi satova - Svet Satova Pre nego što pitaš, izmeri prečnik stakla.
Proveri prvo u servisu Jović u Zemunu, Gospodska br. 1. Nekada su bili najjeftiniji, ali ne znam da li se to promenilo. Telefone svih servisa imaš na sledećem linku: Servisi satova - Svet Satova Pre nego što pitaš, izmeri prečnik stakla.
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 14, 2012 #5 Prolaznik Grešiš dječače -Russian Federal Space Agency - Roscosmos |
milan zmaj New member Jun 15, 2012 #8 Imas na Banovom brdu 150 a,casovnicarska radnja to moze da ti zameni...pitao sam ga danas. Sveta se zove casovnicar
Imas na Banovom brdu 150 a,casovnicarska radnja to moze da ti zameni...pitao sam ga danas. Sveta se zove casovnicar