Gde se moze nabaviti najnovi G-Shock-GWA1000D-1A

Ako ti se sviđa, kupi ga. Šta košta da košta. Neka je najgori i najskuplji, ako ti se sviđa i greje ti srce kad ga vidiš, kupi ga. Pare će doći i proći, a merak nema cenu. Ne šalim se uopšte.

Ako ti se sviđa, kupi ga. Šta košta da košta. Neka je najgori i najskuplji, ako ti se sviđa i greje ti srce kad ga vidiš, kupi ga. Pare će doći i proći, a merak nema cenu. Ne šalim se uopšte.
:thumbup::congrats: To je to, ne treba nista vise dodati

Eeee , videh i ja to o čemu pričaš... nekad mi dodje da zaplačem, majke mi.:crying:

Opet me hvata ona ista manija za G-Shock-om , gde ne mogu da spavam (ladno se probudim u pola noći) . Sa druge strane, da se obradujem nekim od modela, možda bi bio izbačen iz kuće, od strane ukućana. Bem ti satove, razboleh se živ...

Sad je bar jasno zasto su ovom modelu dodali termometar da nam obojici izmere temperaturicu cim pomislimo na njih.:wub:

Last edited:
Ne bih inače linkovao post sa drugog foruma, ali ovaj je po meni naročito prikladan za ovu temu. Razlog je taj što opis potiče od iskrenog ljubitelja, koji uživa u svojim satovima i stvarno ih dobro poznaje. Za razliku od većine "gshockaholic-a" na WUS-u, koji nemaju svoje mišljenje nego pitaju druge Which one is more collectible, which one would you get? itd...

Skycockpit!

sat izgleda fenomenalno kao neki stelth watch ali mislim da je neoprostiva greska da casio sa tolikim markerima neba bolje osvetljenje u mraku.

Sinoc sam bio do merkatora i imaju ovaj gwa1000 nov casio model a cena prava sitnica preko 60.000 dinara za model sa gumenon narukvicom ,znaci sa metalnom preko 70.000 dinara .Stavio sam sat na ruku lepo dejstvuje ali dati tolike paretine za njega vise nego za nekog boljeg stajnharta je cista ludost.Previse lagan za te pare:) ,dam tolike pare a nemam osecaj da je na ruci + onaj veliki beli logo g-shock odaje utisak da imam 12 godina(kod raf modela nema te bele boje sve je stelth crno)

Back