Getat watch co.

Presao je na drugu ruku :). Dok je bio kod mene, bio sam zadovoljan tacnoscu.

Inace, sat stvarno dobro izgleda. Pogotovo se zenskom delu populacije svidjao. Cak su neke htele i da ga konfiskuju :)

Ako nisam previše indiskretan... zašto si ga prodao?

Kostao me tacno 100$. 91 $ je bio sa pojacanom iluminacijom i 9$ troskovi slanja. Nisam platio porez i carinu. Trebalo mu 5 nedelja da stigne, ali mislim da sam ubo vreme kad je bio pretrpan poslom. U to vreme sam imao para na paypal nalogu pa sam platio tako. Sad kad vise nemam - ima jos trosak od 1000 dinara za transfer iz banke u banku.

A prodao sam ga jer sam resio da kupim Steinhart-a. Nije mi Getat nesto uticao na cenu, ali verovatno ga vise ne bih nosio. I mehanizam zastite krunice je bio bas bas tvrd :). Nije se rasklimao uopste i trebala je snaga da se otvori. Inace, rezerva mu je bila skoro 60 sati kad je skroz navijen.

Iskreno, razmisljam se ponovo da uzmem :). Ali model sto umesto sekundare na poziciji 9 ima broj 9. I PVD da bude. I neke interesantne kazaljke da stavim. Ili neki od modela sto nemaju zastitu krunice. Da olaksam navijanje.

I ja sam razmisljao o ovim satovima, ali, ne znam koji je razlog da neko kupi kineski sat sumnjivog kvaliteta, kada za iste pare ima
modela proverenih proizvodjaca.
Vidim da je mehanizam Unitas 6497 na navijanje od Seagulla, pa mi se nekako cini najlogicniji izbor.

Milanche, jesi li mislio na satove sličnog izgleda ili kažeš uopšteno? Ako je prvo u pitanju, na koje si mislio?

Hvala unapred na odgovoru.

Nisu svi, recimo ovi na navijanje nemaju datum.

Milanche, jesi li mislio na satove sličnog izgleda ili kažeš uopšteno? Ako je prvo u pitanju, na koje si mislio?

Hvala unapred na odgovoru.

Pa to mislim, ljudi ih verovatno kupuju jer podscaju na nekoliko desetina, pa i stotina !!! puta skuplje satove, dok ko zeli jeftin sat (<100$), moze da bira Seiko ili neki slican sat.

Evo i ja upravo narucih kod Tata
isti model kao i eee samo
titanium sa safirnim staklom...
za mesec, dva, kad stigne, kacim fotke :D

Back