Heuer 1550 SG Servis

Bigmag

New member
IMAG0135.jpgIMAG0134.jpgIMAG0133.jpg

(Izvinite zbog kvaliteta slika, slikano je telefonom pod neonkom :-( )

Drugari treba mi vasa pomoc, kolega sa posla ima ovog lepotana (1550 SG) covek je pilot u penziji I sasvim slucajno sam kroz pricu saznao da ima ovaj sat u svom vlasnistvu. Medjutim sat je neispravan, I po njegovoj prici, izgleda da je luminacija sa stoperice otpala I zavukla se u mehanizam I on je stao, sve se to desava pre dosta vremena. Medjutim na dobrom sam putu da ubedim kolegu da taj sat popravi, jer je greh drzati ovakav sat u fijoci. Ono sto mi treba jeste da mi preporucite neki kvalitetan servis I servisera koji moze ponovo udahnuti zivot I podmladiti ovaj prelepi sat.

Hvala puno Neso, dobio sam jos poruka na pp sa predlozima pa cu preneti kolegi pa neka se on odluci (dogovori) sa majstorima.

Hvala jos jednom i veliki pozdrav :)

Ja sam od juce postao vlasnik ovog sata,nasledio sam ga od oca.
Sat nazalost nije u ispravan,pa mi je potreban neki savet vezano za servise u Beogradu.
Hvala unapred!

Pogledaj prvi link u mom prethodnom odgovoru. Na njemu su podaci o servisu. Možda ćeš malo čekati na servis, ali časovničar je odličan.

Ja takodje mogu da preporucim casovnicara Nebojsu Bojovica!

Moram takodje da naglasim da delovi za ovaj sat nisu lako dostupni i da umeju da budu papreni a kolekcionarska vrednost sata (koja ume da bude jako visoka) se moze odrzati samo upotrebom originalnih delova!

Mojoj sreci nema kraja izgleda da cu i ja da dobijem vojnog Heuera samo da je stoper...jos ga nisam video,ma da sam mislio da je stvarno to redak sat ali kao sto je neko napisao iznikose kao ljubicice...

Bez brige ziveo 30 godina u vojnim zgradama...ako ne bude neki Heuer bice Simo za tebe neki drugi pilot sat....
Samo opusteno,ali ne previse hehehehe

Simo , pa što mi nisi rekao ! Imao ja tri komada i to limited ! Sada mi ostao samo jedan, zbog da nema sreći kraja !:dance3: Ova dva sam debelom Žiki sa Zelenjaka dao za 4 i po K evra . Istres`o čovek kintu na jedan, da ne poveruješ ! :blink:

Kaže da ih i on ima 5-6 komada... pravi kolekciju, pa će na galeriju posle :laugh:

Nemoj da te to odbija od kupovine Milane,samo onaj ko je trazio sat u dobrom stanju zna koliko su retki i koliko ih je tesko ( skoro nemoguce ) naci .

Baki, daj oglas da kupujes jos jedan, kad Žiki dojadi da bude pilot JNA, mozda ti ga vrne nazad...ako vec nisi spisk`o pare :laugh:

baki sta ce tebi pilotski sat kad ti nisi pilot.... nego da tebi tvoj brat pokloni nesto korisnije...:lol: ...da vise ne kasnis na posao

yabakija.jpg

:lol:

Back