Nisam zadužen za čitalačke sposobnosti sugovornika. Bez obzira na kapacitet pojedinca, zna se šta je mišljeno sa izrazom horološka etika.
Ali, u pravi si. Bio sam umoran i otišao sam pre na spavanje nestrpljivo očekviajući, da ću nešto nešto novo naučiti danas, kada se probudim. Bilo je malo kasno, kada je glavni akter ove teme otvorio novu podtemu Steinhart, pa sam se nadao, da će forum danas biti obogaćen stručnim nalazima nekoga, ko ne razlikuje homage od fake-a. Odmah mu se pridružio sugovornik, koji ni posle sedem godina na forumu ne razume, šta je diver, šta je hronograf ili tahimetar, a da se ne bi sve završilo monotonom časovničarskom terminologijom, tu se našao i treći, koji je nakon deset godina tumaranja na forumu, sinoć iskazao umetničke sklonosti delom: Šta će nam struja, dok imamo gusle.
Pošto je ova ekipa osim stručnih atributa iskazala visok stepen etičkog pristupa - prvi je legalizirao nošenje fake-a na forumu, drugi je ovu temu obogatio iskazom, da neuki odnosno neiskusni kupac treba biti kažnjen lažnim navodima na satu, a treći je idolizirao prvog deklarirajući ga kao ponosnog vlasnika fake sata, očekivao sam i visoku moralnu poantu te rasprave. Ko misli, da preterujem, izmišljam ili vređam, neka obrati pažnju na stranice 2,4 i 6 ove teme.
A evo, danas ništa. Eh, kada bi bilo sadržajno pisanje tako jednostavno, kao vređanje.