ajd da malo promenimo , da vas nesmorim sa ovim LCD digitalcima , evo jos jednog Mecha-Digi ili Jump hour ili Direct Read sata.

"Mega Rare" sto bi rekli na nekim stranim sajtovima RICHARD Direct Time, vec ste imali priliku da vidite slicne satove koje sam vam ranije predstavio , LIP i Jovial, pa evo ih opet sa rodjakom...
Inace u ovaj model Jump Hour satova ugradivane su iskljucivo AS automatic masine sa 17, 21 i 25rubina, po meni vrhunske sto se tice preciznosti i trajnosti, a i sistem za automatsko navijanje je napravljen tako da se teg zavrti i pri minimalnim pokretima...:dance3:
VAZNOOO!!! ukoliko vam ikada u ruke dospe ovakav tip sata Zapamtite , nemojte :nono:NIKADA:w00t: pri podesavanju vremena ici unazad jer postoji velika verovatnoca da sat pokvarite!!!!!:blink:
Naime sistem koji sluzi za prebacivanje vremena je uradjen tako da kako minuti prolaze , dolazi do zatezanja odredjene opruge koja pri isteku 59-tog minuta omogucava da naredni sat naglo skoci i ocita se na prozorcicu...
Ukoliko vrtite unazad sat dolazi do kocenja sistema i kidanja zuba na zupcanicima.

hmy:
Jump Hour Digitalci imaju svoju car a najvise mi se svidja da cujem zvuk prilikom prebacivanja sledeceg sata.Ovaj sat kad god sam nosio nikoga nije ostavio ravnodusnim...
Jos jedna jako bitna stvar.Kada se sat prebaci tj kada udjete u novi sat , taj sat mora sve vreme da stoji mirno na ekranu do 59 minuta, dakle nesme da se pomera, jer ako se pomera odnosno nestaje sa ekrana kako prolazi vreme, mehanizam nije ispravan!!!!