Iggy Tee Space Age Kolekcija

jos jedan rani led zlatko , iz 1975.
Prosto je neverovatno koliko ovi satovi bivaju vise primeceni od mnogih neuporedivo skupljih satova.
To znam po sebi, jer kada npr nosim neki atraktivan Chronograph ni blizu nema toliko reakcija i znatizeljnih pogleda kao kad imam vintage LED.
Ovi satovi su zaista prica za sebe.
Nije dovoljno samo imati sat na ruci i pogledom saznati koliko je sati, sam cin ukljucivanja sata da bi se ocitalo vreme predstavlja mali ritual koji cini ove satove posebnim.

DSCN9373_resize.jpgDSCN9376_resize.jpgDSCN9380_resize.jpgDSCN9381_resize.jpgDSCN9382_resize.jpgDSCN9384_resize.jpgDSCN9386_resize.jpgDSCN9389_resize.jpgDSCN9391_resize.JPGDSCN9394_resize.JPGDSCN9395_resize.JPGDSCN9397_resize.JPGDSCN9401_resize.JPGDSCN9402_resize.jpgDSCN9403_resize.jpgDSCN9406_resize.jpgDSCN9409_resize.jpgDSCN9412_resize.jpg :) :) :)

naravno da su vise primeceni, chronograph moze da kupi svako ko ima lovu,
ovo bas i ne moze.

usput, kako si krenuo ocekujem u toku iduce godine da nam predstavis digitalce
iz vremena dusanovog carstva posto si izgleda sve ostalo vec pronasao.
zbog ovih tvojih masina sam morao da pozajmim seiko digitalac sa pocetka osamdesetih
da malo ublazim traume.:lol:

bravo iggy !:congrats:

usput, kako si krenuo ocekujem u toku iduce godine da nam predstavis digitalce
iz vremena dusanovog carstva posto si izgleda sve ostalo vec pronasao.

a digitalci sa rimskim brojevima :w00t::w00t::w00t:tek to da vidite....

:)srecna nova 2013!!!!!!!!!!!:)

Last edited:
Znaš šta Iggy, stvarno svaka čast:congrats: Vidim da su satovi sređeni, sa lepim narukvicama, mnogo tu ljubavi ima, stvarno :adore: Kolekcja je originalna, ima svoj šarm i lični pečat.

Kakav serijal , Bog te mazo !!! :w00t:

Teško je izdvojiti iz ovog serijala neki i reći "baš je zanimljiv" , jer su u principu svi takvi . Brate mili, stvarno ne videh ništa slično ni na stranim forumima. eusa_think.gif Prosto se nameće, da te moramo čuvati i paziti ! :D Jedi čoveče voće i zdravu hranu, idi u redovne šetnje, svrati kod mene na Avalu (čist vazduh) , mani se poroka i ranije leži , minimum 8h spavanja ......itd ..... :thumbsup:

Kao što rekoh, svi su mi na svoj način extra, ali bih jedan u krupnom planu.... :man_in_love: čoveče, kakvo kućište i kako je dobro zamišljen . I ako vintage, meni ovo može biti i za 2030tu proto-tip . U njemu mi je nekako sve kazano... vintage, a nekako futuristički. Ama , bre, sjaaaajan sat !!! :drool: Doco , veliki pozdrav i naravno RESPEKT ! :thank_you2:

2r7t1zo.jpg

[h=2][/h]
Kakav serijal , Bog te mazo !!! :w00t:

Teško je izdvojiti iz ovog serijala neki i reći "baš je zanimljiv" , jer su u principu svi takvi . Brate mili, stvarno ne videh ništa slično ni na stranim forumima.
52183d1324233305-iggy-tee-space-age-kolekcija-eusa_think.gif
Prosto se nameće, da te moramo čuvati i paziti ! :D Jedi čoveče voće i zdravu hranu, idi u redovne šetnje, svrati kod mene na Avalu (čist vazduh) , mani se poroka i ranije leži , minimum 8h spavanja ......itd ..... :thumbsup:

Kao što rekoh, svi su mi na svoj način extra, ali bih jedan u krupnom planu.... :man_in_love: čoveče, kakvo kućište i kako je dobro zamišljen . I ako vintage, meni ovo može biti i za 2030tu proto-tip . U njemu mi je nekako sve kazano... vintage, a nekako futuristički. Ama , bre, sjaaaajan sat !!! :drool: Doco , veliki pozdrav i naravno RESPEKT ! :thank_you2:

Slažem se u potpunosti! :thumbsup:

sad pogledah i primetih da nesto bitno nedostaje!:nono:

...u rekapitulaciji nema dva sata koja sam predstavio prosle godine , uskoro i oni, ipak su to dva ozbiljna sata koja nesmeju da fale.:no:

Back