IGY - moja skromna kolekcija skupljana srcem

IGY

New member
Reaction score
0
Pozdrav svima. Ovo je moja kolekcija satića koja me čini sretnim. Sve je počelo Vostokom kojeg sam dobio od tate početkom godine i Casiom kojeg sam imao ranije. Polako se skupilo društvance Seika 5 koji su mi posebno dragi. Darwil mi je poseban zbog toga sto je ekstremno tanak. Monstera sam kupio prije par dana....moram li reći da ne silazi sa ruke!?
Evo ih: http://imgur.com/2CZlJDj
2CZlJDj.jpg

Last edited by a moderator:
Lepa kolekcija, verujem da su svi podjednako bliski srcu :-)

Hvala,da jesu. Svaki ima neku pricu.. Barem meni

Sada je lakše da se vidi, sredio sam link. Koliko vidim, najviše ima japanskih, koji su se pokazali odlično.

Hvala na pomoći. Nikako nisam još naučio postavljati slike 😳. Da,nekako težim ka japancima.

Ima malih problema sa ovim sajtom. Probao sam nešto da se igram, pa vidim da mi je uspelo da stavim veću sliku u tvoj post.

Ako možeš, ubaci slike direktno sa kompjutera. Evo ovde uputstva, a dovoljno ti je da vidiš kako se ubacuju slike sa tvog kompjutera, pošto se IMGUR nešto ne voli sa ovim forumom.

Uputstvo: http://www.svetsatova.com/forum/f62/uputstvo-za-postavljanje-slika-na-forumu-1191.html

Inače, dobrodošao u veliku zajednicu ljubitelja japanskih (ali i mnogih drugih) satova ;)

Dobro vas našao. Pokušaću idući put.

Malo sam imao vremena za pokoju fotku

Monster :
pRxZDQO.jpg

PETARDA :
YbwAwBa.jpg

Last edited:
Evo još hrpica iz Japana
1e8ry9G.jpg

I jedna "domaćih"
ykBwV6K.jpg

Stižu sunčani dani pa malo unosim boje u kolekciju.
Premda nema prave prinove,Komandirac prozivljava novu mladost...
nx06FnZ.jpg

Rezultat:
n6GK7sI.jpg

Znam da sad piše Amfibia ali ovo je za moj gušt pa nesmatram da je to nešto negativno. Ovaj cifer mi je odličan.

Pozdrav svima. Evo jedna kvazi građevinska
29ljqqp.jpg

Ovo je glavna petorka
e00f539fa2580b5c984f65662cd580e9.jpg

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Mali update..novi sat i rezervno remenje
82d60bf9d75280a1f68687e9da32a728.jpg
c36d38b0d9b9fa1be869cee96f26e186.jpg
8293761d02035b5e33a1d559200c4390.jpg

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Back