vladas Moderator Feb 27, 2013 #21 Ivane, cestitke i na Radiomiru a i na celoj zaista hvale vrednoj kolekciji :congrats::adore:!
HADzI DALIBOR New member Feb 27, 2013 #22 Одг: ivanbjelic - moja mala skromna kolekcija Najbolji mi je naslov teme! Stavljaš nam so na ranu! Još i ovaj ljepotan....uh,svaka čast!
Одг: ivanbjelic - moja mala skromna kolekcija Najbolji mi je naslov teme! Stavljaš nam so na ranu! Još i ovaj ljepotan....uh,svaka čast!
ivanbjelic New member Mar 1, 2013 #23 hvala. sat je odlican. neskidam ga sa ruke. napisacu i detaljan test sata samo sam sad malo lenj...
lemi New member Mar 1, 2013 #24 taman sam hteo da napišem samo fali panarai kad ono.......e sad je stvano skromna.....svaka čast...
HADzI DALIBOR New member Mar 2, 2013 #25 ivanbjelic said: hvala. sat je odlican. neskidam ga sa ruke. napisacu i detaljan test sata samo sam sad malo lenj... Click to expand... Ajd provredni se malo......za raju!
ivanbjelic said: hvala. sat je odlican. neskidam ga sa ruke. napisacu i detaljan test sata samo sam sad malo lenj... Click to expand... Ajd provredni se malo......za raju!
ivanbjelic New member Feb 8, 2014 #26 panerai je dobio novu narukvicu. braon bafalo koza. fenomenalna je. puno je bolja nego crna. a tu je i nova omega. zbog nje je otisao breitling soh 46mm. Attachments DSC_0101_1377.jpg 142.3 KB · Views: 150
panerai je dobio novu narukvicu. braon bafalo koza. fenomenalna je. puno je bolja nego crna. a tu je i nova omega. zbog nje je otisao breitling soh 46mm.
Shmizla Administrator Staff member Feb 8, 2014 #27 Čestitke! Odlično izgleda Omegica, a Panerai je :thumbup:!
milan zmaj New member Feb 8, 2014 #28 Pamerai tako....jednostavan...tako lep sat. A Omega sta napisati. ..
Dragojlovic Darko New member Feb 8, 2014 #29 U pravu si, ovaj Radiomir me odusevi posebno, meni najljepsi Panerai
Srđan New member Feb 8, 2014 #30 Definitivno pravi izbor kaisa! Mnogo mi je lepši od crnog, nekako "otvara" sat. A i Omegica ti je bombonica.
Definitivno pravi izbor kaisa! Mnogo mi je lepši od crnog, nekako "otvara" sat. A i Omegica ti je bombonica.