Sreća ne znaš gdje živim, dočekao bi me u haustoru i pozajmio do daljnjeg BrajuBraja ti je višak
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Haha, dobar.Sreća ne znaš gdje živim, dočekao bi me u haustoru i pozajmio do daljnjeg Braju![]()
Nisam se opteretio, iskreno i ne gledam na takve stvari ali znam da ne bi smio da ima veća odstupanja od 3,4 sek zato sto je COSC. Meni iskreno ne smeta samo da ga ne uništim noseći.Haha, dobar.
Ma super je Braja,uživaj, ne znam što si se opteretio sa 9 sec dnevno, vidiš da ti je tačan u sekund, uvjek kasni 9sec. Nebi valjalo da je jedan dan u plusu, drugi u minusu.

Baron, to sto je Daytona najskuplji ili šta već ne mora ništa da znaci, npr. ja nikad ne bih kupio Rolls Royc. Danas da me pitaš pitanje da li bi uzeo ovakvu Daytonu. Breitling iskreno mi je sad najviše na ruci, na poslu ga ne nosim ne ide uz garderobu. Tu je dobar Tag, može uz šta hoćeš.Već znaš da se meni sviđa Superocean, moj izbor satova su diveri a ovo čudo je deklarisano na 2000m, to me fascinira. Znam da je Deytona tu ubjedljivo najbolji i najskuplji sat, al jednostavno njen koncept kao ni ovog Taga nije moj cap of tea. Da su u pitanju Submariner i Aquaracer...
Slazem se sa tobom u vezi Breitlinga, ali ću vam otkriti da ima par pozicija kad svjetlost padne na njega pod nekim uglom i tad izgleda jako ružno. Ali isto pod odredjenim uglovima može da bude jako lijep. Kao da imas dva sata na ruci. Cifer je čudne boje, tj mijenja boju.Ajd da se i ja priključim. Moja selekcija je bazirana na izgledu sata ne na horološko/istorijskoj vrednosti.
Breitlig - to bih uzeo. Najviše zbog izgleda. To je tip/izgled sata koji meni leži. Nosio bih ga svaki dan
Carrera - jeste malo ozbiljna ali me je uvek privlačila. Uzeo bih je nekad. Nije mi za svaki dan.
ML - jeste lep ali je za mene preozbiljan. Nema mi ono nešto, da kažem wow.
Daytona - ima par razloga zašto ne (ne računam cenu ovaj put). Nisam ljubitelj zlata na satu, još uvek. Možda da su samo kazaljke. Ne sviđa mi se raspored podbrojčanika 3/6/9. Na Carreri mi je lepše. Ali čak i da je u čeliku - nema wow u mojim očima.
Naglasio bih samo da sam samo Breitling i Tag video uživo.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Zato i stalno svi pominjemo na ovom forumu - sat se mora/treba videti uživo pre kupovine. Ko zna, moguće da bi me ML oduševio više od Taga uživo.
Iskren da budem slikao sam tako da Breitling izgleda najljepše. Da se razumijemo lijep je ali nije bas toliko kako izgleda na slikama. U suštini kad se pogleda uživo najljepši utisak ostavlja Daytona. To je sat kad ga ugledate na ruci kojeg moraš pogledati još jedanput.Verujem. Al nažalost, njega samo po slikama mogu da komentarišem