Ivke1-Moji satovi

Prinova skx007. Sve već receno o ovom satu.
EEA5CD96-EAF7-4E1C-9843-3AB715F19941.jpg
58952EFD-3038-4857-89E6-2E0C63344053.jpg
Trnutno stanje, dace Bog da se smirim i ostanem na ovome. Mada mi se provlače misli da nabavim i jednog Rusa.
B4DAA8A4-8177-487C-98FE-8A618B7D8BAD.jpg

Trnutno stanje, dace Bog da se smirim i ostanem na ovome.

Ne znam da je kome to Bog dao, nećeš ni ti biti prvi. :)

Sjajna kolekcija, meni se posebno sviđa dijapazon odnosno širina asortimana - cenovni rang, razne prilike, kombinacije boja, sve je zastupljeno. Svaka čast.

Ne znam da je kome to Bog dao, nećeš ni ti biti prvi. :)

Sjajna kolekcija, meni se posebno sviđa dijapazon odnosno širina asortimana - cenovni rang, razne prilike, kombinacije boja, sve je zastupljeno. Svaka čast.
Bar se čovjek nada da će se smiriti. ??????
Promjenio se jedan broj satova i uzelo je vremena dok čovjek shvati šta mu se svidja.
Hvala puno!

Trenutno stanje, dva g shocka su u autu pa zato nisu na istoj slici sa ostalim satovima.
Nabavljena su dva Kineza, speed koji sam imao i prije pa prodao. Drago mi je sto sam ga ponovo uzeo.
Takodjer prolazi mi kroz misli ideja kao sto je i Hafisch uradio da većinu ovih satova zamjenim za jedan sat visoke klase.

IMG_9080.jpg

IMG_4573.jpg

Hvala Sale!
Iskreno dosao sam u situaciju da ne trazim nista novo vec uzivam u satovima koje imam. Jedino mi ponekad bude zao sto neke od satova ne nosim ili ih rijetko nosim. Davosu jako malo nosim ali sa obzirom da ima dobar mehanizam zao mi je prodati unutra je eta 2893-2.

Doslo je do reforme u kolekciji. Neke satove koje sam shvatio da ne nosim mijenjao sam za jedan sat koji u sebi ima malo istorije.
Mijenjao sam dva skx i davosu za Breitling nekadasnje avijacije bivse nam drzave. Ocuvan, sve funkcije rade sto je danas tesko naci, poznato je da su ovi satovi jako osjetljivi.

IMG_9647.jpeg

IMG_9840.jpg
IMG_9771.jpg

Attachments

• IMG_9657.jpeg
    IMG_9657.jpeg
    407.5 KB · Views: 35
Čestitke Ivke! Super odluka.[/QUOTE
Hvala puno!
Nisu ovi vojni satovi sad neko cudo, jako su osjetljivi. Prilikom promjene baterije bas se mora paziti. Ali satove koje sam dao nisam im vidio vise smisao.
Skx modeli su ok ali ih ne nosim i nije smisao da budu u ladici. Davosa, dobar sat ali mi je pocelo smetati sto je kopija rolexa.

Back