Ivke1-Moji satovi

Video ga uživo kod komšije pilota. Njegov nažalost ne radi. Ima nešto što i mene vuče ka njemu.

Uživaj :)

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Video ga uživo kod komšije pilota. Njegov nažalost ne radi. Ima nešto što i mene vuče ka njemu.

Uživaj :)

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Hvala puno,
Sve ih je manje a pogotovo ispravni. Cesro i lad su ispravni mehanizmi su pozajmljeni iz drugih satova koji su korisrili isti mehanizam. Jos teze je naci sa kutijom pa i znackom. O papirima ne treba ni govoriti.

Uglavnom je problem u tome što se majstori zalete kao da je to Casio i onda nedovoljno pažljivo krenu u proces menjanja baterije,a jedan pogrešan potez,npr.slučajan dodir kalema na otvorenom namotaju špulne , je dovoljan da prekine el.kolo i sat više ne može da radi.

Uglavnom je problem u tome što se majstori zalete kao da je to Casio i onda nedovoljno pažljivo krenu u proces menjanja baterije,a jedan pogrešan potez,npr.slučajan dodir kalema na otvorenom namotaju špulne , je dovoljan da prekine el.kolo i sat više ne može da radi.

Zato cu i morati naci mastora koji je vec imao dodira sa ovim satom, ako se nesto desi sve teze je doci do djelova.

Stigla nova mašina.
Rolex koji je malo ispod radara, komplikacije koje nisu svakodnevne. Nema kopija, prepoznatljiv ali ne i popularan.
Godišnji kalendar, dvije vremenske zone, mjesečni kalendar.
Stimanje sata putem bezela.
Sat koji nikad nije privlačio moju pažnju dok ga nisam vidio uživo.
Imam pored njega Daytonu i Sub ali iskreno ovaj sat je nešto drugo.
Negativna strana je sto nije bas malen.
Zglob ispod 18cm ne preporučujem.

IMG_4999.jpeg

Čestitke na odličnoj prinovi Ivke! 👍
Po mom mišljenju, jedan od najboljih roleksovih modela.
Sky Dweller sa plavim ciferom je i meni odavno na radaru. Čekanje se poprilično odužilo.☹️

Čestitke na odličnoj prinovi Ivke! 👍
Po mom mišljenju, jedan od najboljih roleksovih modela.
Sky Dweller sa plavim ciferom je i meni odavno na radaru. Čekanje se poprilično odužilo.☹️
Hvala puno!
Meni je stvarno bio ispod radara dok ga nisam probao prvi put.
Ideja je bila da kupim skroz drugi sat.
Iznese mi prodavac ovaj da samo probam. Nisam ga ni skinuo. Kupio ga za 15 min.

Stigla nova mašina.
Rolex koji je malo ispod radara, komplikacije koje nisu svakodnevne. Nema kopija, prepoznatljiv ali ne i popularan.
Godišnji kalendar, dvije vremenske zone, mjesečni kalendar.
Stimanje sata putem bezela.
Sat koji nikad nije privlačio moju pažnju dok ga nisam vidio uživo.
Imam pored njega Daytonu i Sub ali iskreno ovaj sat je nešto drugo.
Negativna strana je sto nije bas malen.
Zglob ispod 18cm ne preporučujem.

View attachment 161262
Prelep sat i jako specifičan u celoj Rolex-ovoj ponudi.
Što se tiče veličine, 42mm i nije baš toliko malo, šta li misliš tek o Daytoni. 😊

Čestitam na kupovini i nek te u zdravlju služi. 👍🏻

Prelep sat i jako specifičan u celoj Rolex-ovoj ponudi.
Što se tiče veličine, 42mm i nije baš toliko malo, šta li misliš tek o Daytoni. 😊

Čestitam na kupovini i nek te u zdravlju služi. 👍🏻
Hvala puno.
Definitivno nije mali, kao sto sam naveo ispod 18cm zglob teško može da iznese.
Moja ruka je 21cm pa nije problem.
Moya Dayton je Z/M pa stvara malo utisak narukvice pa ne izgleda malo. Metalna sa bijelim ciferom isto prolazi na velikoj ruci. Inače Daytona , po mom mišljenju sat koji se najljepše nosi na ruci. Ne osjeća se.

Back