milan zmaj New member Mar 26, 2011 #1 IWC Schaffhausen | Branch of Richemont International SA | Fine Timepieces From Switzerland | Experiences | Santoni kakooooo su lepe ali mi ne idu uz aquatimer
IWC Schaffhausen | Branch of Richemont International SA | Fine Timepieces From Switzerland | Experiences | Santoni kakooooo su lepe ali mi ne idu uz aquatimer
vladas Moderator Mar 26, 2011 #5 Stvarno su fenomenalne! A nisu ni skupe , samo 340$ - malo skuplje od Monstera.
Marko 5 New member Mar 26, 2011 #6 Da,da i jos ih za razliku od monstera ima da se kupe :laugh: Nego dok ne probas ne treba kupovati...
tolarbo New member Mar 27, 2011 #7 Iskreno nista posebno. Mada treba probati sto kaze Marko. Ali ovako meni ne izgledaju nista posebno. Bolje je uzeti one cipele!
Iskreno nista posebno. Mada treba probati sto kaze Marko. Ali ovako meni ne izgledaju nista posebno. Bolje je uzeti one cipele!
milan zmaj New member Mar 27, 2011 #8 tolarbo said: Iskreno nista posebno. Mada treba probati sto kaze Marko. Ali ovako meni ne izgledaju nista posebno. Bolje je uzeti one cipele! Click to expand... ne znam na sta si ti mislio ja sam mislio na cipele...koji kaisevi...)))
tolarbo said: Iskreno nista posebno. Mada treba probati sto kaze Marko. Ali ovako meni ne izgledaju nista posebno. Bolje je uzeti one cipele! Click to expand... ne znam na sta si ti mislio ja sam mislio na cipele...koji kaisevi...)))