Izbor crno-narandžste verzije Amphibia Svet Satova LE sata?

Izbor crno-narandžste verzije Amphibia Svet Satova LE sata?

• Total voters
    58
Jos uvek ne. ZMA je vec poslao novi e-mail ka njima i cekamo odgovor. Valjda ce biti uskoro...

Ne znam, to treba Zeljka pitati. Ali, s obzirom da je Dimitrije skoro imao rodjendan, sta je proslo nedelju-dvije, a znajuci kako to ide u Rusiji, da sacekamo da se covjek otrijezni :D

Nesto mi tu sve cudno izgleda. Kao da nam je slaba vajda sav onaj ulozeni trud. Zeljko im pise jednom nedeljno a njih nema da odgovaraju.

ehh, ruska posla ... sejčas ... narmaljna ... itd. bude na kraju kod njih uvek, samo treba docekati. a mislim da su i prezauzeti sa projektom NVCh-300 koji je bio obecan za kraj ove godine a vec se vidi da kasni. jbg letovalo se ... a bolje da su radili kada ima posla!

Znači u prevodu ko čeka taj i dočeka.

Inače, jako bih volela da zaokružimo ovu priču koju smo već započeli. Nadam se da ćemo uspeti...

Pozz!

I meni je jako stalo da se ova priča zaokruži i zato sam ovako uporan, a nadam se ne i "navalentan":lol:

Pozdrav svima! Duže vrijeme sam bio odsutan i evo da se javim i uključim u diskusiju. Moj izbor je broj 2. a dopada mi se i broj 3.

Back