da li sam pogresio za cenu do 300 evra? Mada u izboru su bili Jacques Lemans, Esprit, Candino ali ova Certina mi se nekako najvise svidela i sutra idem da je kupim.
E pa, javlja se jedan vlasnik Certina DS Podium satai to u beloj (svetloj) boji sa braon koznim kaisem. Kupio sam ga upravo danas u Novom Sadu kod uvoznika za 24.500 dinara. Precnik je 38 mm. Crni nisu imali a ovaj svetliji model mi nekako zapao za oko. Cim ga uslikam odmah stavljam slike...a do tada sam zadovoljan korisnik Certina sata za ulozeni novac i dobijeni kvalitet...
![]()
Jeste da je malo glupo pitanje ali posto sam kupio sat red je i da ga podesim na tačno vreme. E sad koje vreme je tačno, na ovom portalu postoji sat koji se opet razlikuje od vremena na mom mobilnom telefoni i od vremena na kompjuteru.pa bih molio za savet kako da podesim tačno vreme.
![]()
Jeste da je malo glupo pitanje ali posto sam kupio sat red je i da ga podesim na tačno vreme. E sad koje vreme je tačno, na ovom portalu postoji sat koji se opet razlikuje od vremena na mom mobilnom telefoni i od vremena na kompjuteru.pa bih molio za savet kako da podesim tačno vreme.
![]()
Znam gde je O Clock. Bio sam jednom u radnji. E sad, jer treba menjati sve dihtinge s'obzirom da je sat star 2,5 godine?