Jagoda-NBG - Moji japanci

Re: Jagoda - moji japanci

eee to su ti hi-tec casovnicari koji znaju samo da skrate narukvice zamene baterije i kaiseve... fuj

evo fotki malo boljeg kvaliteta

Attachments

• IMG_3669.JPG
    IMG_3669.JPG
    241.8 KB · Views: 126
  • IMG_3670.JPG
    IMG_3670.JPG
    312.9 KB · Views: 94
  • IMG_3671.JPG
    IMG_3671.JPG
    252.8 KB · Views: 94
  • IMG_3672.JPG
    IMG_3672.JPG
    282.4 KB · Views: 85

Jagodanbg, izvinjavam se na preporuci. Nikada ništa nisam radio kod njega, jer otkako sam na forumu koristim usluge časovničara koje sam navodio u drugim postovima. Nisam znao kakve su mu cene, ali sam mislio da ne može da se toliko razlikuje od kolega iz centra grada ili Zemuna, imajući u vidu na kojoj je lokaciji. Iako ne mogu da sudim o njegovoj stručnosti, mogu da primetim da ga niko nikada nije spominjao na forumu, pa na osnovu toga ipak zaključujem da nije baš među prvih deset u Beogradu. Što se tiče cene od 400 dinara za skraćivanje narukvice, svakako da ima pravo na to, ali mislim da je zahvaljujući tebi upravo izgubio više mušterija, bar kada su u pitanju sitne intervencije tipa skraćivanja narukvice ili zamene baterija.

ma opusteno Neso, nije frka, niko mene nije naterao da idem tamo. kad mi je rekao: "400 din" ja sam mogao da mu se zahvalim i odem kod nekog drugog ali kao sto rekoh mrzelo me po vrucini a i izasao sam sa posla i rekoh necu umreti za 200 kinti...

jagodanbg : Cestitke na odlicnom satu i jos boljoj ceni!! ;) Sto se tice krunice..tako je i kod mene bilo, medjutim, posle nekoliko odvrtanja/zavrtanjam vise neces da imas takvih problema! A jubilee narukvica je jedna od najudobnijih koje sam imao...stvarno odlicna a i sat sat na njoj nekako najlepse izgleda.. :)

hvala jos jednom svima!

e sad jedno pitanje vezano za skracivanje narukvice: da li znate gde mogu to da obavim na Novom Beogradu!? ja sam do sad sve narukvice skracivao u Sense-u u Novom Merkatoru ali posto se sad on renovira ne znam gde da idem a da ne moram do grada!?

U Piramidi kod Vitanova drugi put, a i ovlašćeni su servis za Seiko (zlu ne trebalo)...

Last edited:

Kolekcija ti je divna,ali divnaaaa!
Od srca ti zelim jos nekog Citizena i naravno neki Orient sa power reserve. :))

Da , stvarno bi "legao" neki Citizen, da zaokruži priču . Seiko je bombona, nema šta !:yes4:

007 u svom najboljem izdanju (kao i ja :) )

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    257.3 KB · Views: 154
  • 2.jpg
    2.jpg
    285.2 KB · Views: 133

drugari, treba mi pomoc:
hteo bih da malo osvezim izgled mog Black Mako-a pa sam mislio da mu stavim koznu sportsku narukvici. e sad prvo da mi kazete da li uopste ide ova narkuvica na njega, a drugo gde bih mogao povoljno da nadjem istu!? znaci crna kozna sa crvenim koncem:

Attachments

• narukvica.jpg
    narukvica.jpg
    124.3 KB · Views: 105

Video sam takve u BMP-u, no mislim da su bile sa belim koncem. Oko 900 kinti. Moje licno misljenje je da bi trebalo da ides na NATO ili gumu. Nekako mi dajver i koza stilski ne idu zajedno (ovaj kais "sa rupama" vise prilici stoperima). Naravno, ako se tebi svidja - samo napred. Ti nosis sat, vazno je da tebi bude dopadljiv! :)

Ipak ja mislim da guma ide uz Black Mako-a. :) Bas bi mu to leglo...
Koza i ne bas,ali ako ti se svidja,stavi naravno.

Iskreno , ja se i ne bih složio sa tim da koža ne ide na diver... ako se kaže iz praktičnih reazloga (kupanje ,ronjenje ...itd...) onda u redu, ali nošenje po "suvom" (recimo zimi) svakako ide (bar meni) ...

Jedino, štio si ti odabrao narukvicu za "trkača" ... bez rupa po kaišu, koža može na diver da legne samo tako...

4752526039_813a9377c2_b.jpg 4753169810_3d0262a7c0_b.jpg blackmakostrap.jpg DSC_0005.jpg leather.jpg orient_black_mako.jpg orient_black_mako_rev2.jpg orient_black_mako_rev2b.jpg

Aha,naravno,naravno,ako je nosenje na ''suvom'',onda naravno...Mada,meni uvek nekako diver izgleda najmocnije na gumi,sta znam...
Ali Orient Mako je prelep i ovako i onako,tako da je,manje-vise,totalno svejedno. :)
Velika steta sto Orient nema kod nas ovlascenog distributera.

drugari, treba mi pomoc:
hteo bih da malo osvezim izgled mog Black Mako-a pa sam mislio da mu stavim koznu sportsku narukvici. e sad prvo da mi kazete da li uopste ide ova narkuvica na njega, a drugo gde bih mogao povoljno da nadjem istu!? znaci crna kozna sa crvenim koncem:

eeeee ovakvu ja trazim za keleka samo plava

Iskreno , ja se i ne bih složio sa tim da koža ne ide na diver... ako se kaže iz praktičnih reazloga (kupanje ,ronjenje ...itd...) onda u redu, ali nošenje po "suvom" (recimo zimi) svakako ide (bar meni) ...

Ne,ne,ne, dečko, tako se ne prave aerop....ovaj... niko ne kaze da ne moze lepo da izgleda, nego je pitanje stila. Ono, kao sto ja ne mogu da svarim čizme na šorcić. Jes´ da neke devojčice u tome lepo izgledaju i da je možda moderno, ali meni malko kičasto :D

eeeee ovakvu ja trazim za keleka samo plava

Ima kod Puga 100% :D

Ne,ne,ne, dečko, tako se ne prave aerop....ovaj... niko ne kaze da ne moze lepo da izgleda, nego je pitanje stila. Ono, kao sto ja ne mogu da svarim čizme na šorcić. Jes´ da neke devojčice u tome lepo izgledaju i da je možda moderno, ali meni malko kičasto :D

Ima kod Puga 100% :D

Beast :) ali nema Puga....

Back