hvala jos jednom svima!
e sad jedno pitanje vezano za skracivanje narukvice: da li znate gde mogu to da obavim na Novom Beogradu!? ja sam do sad sve narukvice skracivao u Sense-u u Novom Merkatoru ali posto se sad on renovira ne znam gde da idem a da ne moram do grada!?
hm, tako sam i ja nekako razmisljao. nista, moracu da kupim onda neki hronogaf pa onda njemu da stavimNekako mi dajver i koza stilski ne idu zajedno (ovaj kais "sa rupama" vise prilici stoperima).

drugari, treba mi pomoc:
hteo bih da malo osvezim izgled mog Black Mako-a pa sam mislio da mu stavim koznu sportsku narukvici. e sad prvo da mi kazete da li uopste ide ova narkuvica na njega, a drugo gde bih mogao povoljno da nadjem istu!? znaci crna kozna sa crvenim koncem:
Iskreno , ja se i ne bih složio sa tim da koža ne ide na diver... ako se kaže iz praktičnih reazloga (kupanje ,ronjenje ...itd...) onda u redu, ali nošenje po "suvom" (recimo zimi) svakako ide (bar meni) ...
eeeee ovakvu ja trazim za keleka samo plava
Ne,ne,ne, dečko, tako se ne prave aerop....ovaj... niko ne kaze da ne moze lepo da izgleda, nego je pitanje stila. Ono, kao sto ja ne mogu da svarim čizme na šorcić. Jes´ da neke devojčice u tome lepo izgledaju i da je možda moderno, ali meni malko kičasto
Ima kod Puga 100%![]()