Jedinstveno Casio DW 290 u Srbiji

mige

New member
Odmah da napomenem da ovaj sat nije G Shock nema onu gumenu zastitu, ali sam ga ipak ovde svrstao jer on moze samo biti zanimljiv ljubiteljima G Shocka. Dakle na prvi pogled i deluje da je G Shock ali on to nije. Svakako u pitanju je legendarni Casio sat koji je dostupan i u Srbiji od pre neki dan. Pa sam to hteo da podelim i sa vama ovde.
Evo fotki sata i mesto gde ima da se uzme.
Ziveli

MissionImpossible-Casio.jpg

missionimpossiblehd3.jpg

dw-290-1-400.jpg

DW-290.jpg

pp878.jpg

HP_a_290_body1.jpg

Kod nas na:

MUSKI RUCNI SAT CASIO DW-290-1V | RUCNI SATOVI | MODA PARFEMI I KOZMETIKA | MUŠKI RUČNI SAT CASIO DW-290-1V

Odmah da napomenem da ovaj sat nije G Shock nema onu gumenu zastitu, ali sam ga ipak ovde svrstao jer on moze samo biti zanimljiv ljubiteljima G Shocka. Dakle na prvi pogled i deluje da je G Shock ali on to nije. Svakako u pitanju je legendarni Casio sat koji je dostupan i u Srbiji od pre neki dan. Pa sam to hteo da podelim i sa vama ovde.
Evo fotki sata i mesto gde ima da se uzme.
Ziveli

View attachment 41372

View attachment 41376

View attachment 41373

View attachment 41374

View attachment 41375

View attachment 41377

Kod nas na:

MUSKI RUCNI SAT CASIO DW-290-1V | RUCNI SATOVI | MODA PARFEMI I KOZMETIKA | MUŠKI RUČNI SAT CASIO DW-290-1V

Interesantan Casio. Kakva su iskustva sa firmom koja ga prodaje kod nas? Da nije možda neka replika? I jedno pitanje u vezi sata. Koliko dnevnih alarma ima taj model (DW 290 ) ?

DW290 Casio Alarm Chronograph Watch

Electro-luminescent Backlight
200 Meter Water Resistant
1/100 Second Stopwatch:
Measuring capacity: 23:59'59.99"
Measuring modes: net time, split time, 1st - 2nd place times

Hourly time signal
Daily alarm
Countdown alarm: range of 1 minute to 24 hours,
measuring unit: 1 second, auto repeat function.

Regular timekeeping: hour, minute, second, am/pm, day, month, date.
12/24 hour formats
Auto-calendar: pre-programmed until the year 2029
Accuracy: + - 15 Seconds per month
Battery approximately 2 years on CR2016

Hvala Rus. Našao sam teh specifikacije ali sam pomislio da ima više dnevnih alarma ali čim nisu naglasili pretpostavljam da ima samo jedan.
A firma ( časna li je ? ), iskustva, replika ( da se pomerim sa mesta )...
Recimo prva stvar koja mi je zapala za oko kod ovog sata jeste lako zamenjiv kaiš. Hoću reći, lako je pronaći zamenski kaiš. Potpuno drugačije nego kod G-Shocka.

Back