Neša Super Moderator Staff member Aug 3, 2014 #321 Četvrta fotka je ubedljivo najlepša, a sve pohvale i za aparat.
joppa New member Aug 3, 2014 #322 Thx. Aparat je olympus tough neki. Ide 3m pod vodu. Za nekih cini mi se 150 eur koliko je kostao je cisto ok.
Thx. Aparat je olympus tough neki. Ide 3m pod vodu. Za nekih cini mi se 150 eur koliko je kostao je cisto ok.
VLADAN P Super Moderator Staff member Aug 3, 2014 #323 Ma,super je to... Nego... Mogu li te zainteresovati za ovaj pravac?
MMario Well-known member Aug 3, 2014 #324 VLADAN P said: Ma,super je to... Nego... Mogu li te zainteresovati za ovaj pravac? View attachment 95231View attachment 95232View attachment 95233 Click to expand... Zato ga i cudno gledaju sto slika satove u moru a ne nesto drugo....:no:
VLADAN P said: Ma,super je to... Nego... Mogu li te zainteresovati za ovaj pravac? View attachment 95231View attachment 95232View attachment 95233 Click to expand... Zato ga i cudno gledaju sto slika satove u moru a ne nesto drugo....:no:
V vneso New member Aug 8, 2014 #326 Fotke su stvarno super,a pogotovo zadnja Omege! Meni Ball počinje sve više fascinirati,a pogotovo sa tom kombinaciom zelene boje. Stvarno me čudi što se zelena više ne koristi prilikom dizajniranja satova,a pogotovo kod pristupačnijih modela.
Fotke su stvarno super,a pogotovo zadnja Omege! Meni Ball počinje sve više fascinirati,a pogotovo sa tom kombinaciom zelene boje. Stvarno me čudi što se zelena više ne koristi prilikom dizajniranja satova,a pogotovo kod pristupačnijih modela.
vladas Moderator Aug 29, 2014 #330 Dakle - fali ti samo Aqua terra da imaš fantastičnu četvorku :top:! Sjajne slike i ooooodlični satovi :congrats:!
Dakle - fali ti samo Aqua terra da imaš fantastičnu četvorku :top:! Sjajne slike i ooooodlični satovi :congrats:!
RUS Moderator Aug 29, 2014 #331 Svaka cast Joppa, cestitam na prinovi.:thumbup: Zavidna kolekcija, nema sta.
backarelli New member Sep 6, 2014 #332 Ako nastavim da zalazim ovde, za hleb će da bude oooopasan problem u kući.....
Srđan New member Sep 6, 2014 #333 Joppa, vidim da si se okrenuo Omegama! Odlicna kolekcija... Samo tako nastavi!
MMario Well-known member Sep 6, 2014 #334 joppa said: Jedna fotka Omega trojca.. Click to expand... joppa, fali D'Artagnan :yes4:
joppa New member Sep 6, 2014 #335 Fali para za cetvrtog musketira. Moram razmisliti u kojem smjeru u buducnosti s kolekcijom.. opet u omega vode ili malo raznolikosti unijeti. Sad ih je sve skupa 5, preko 6 necu ici.
Fali para za cetvrtog musketira. Moram razmisliti u kojem smjeru u buducnosti s kolekcijom.. opet u omega vode ili malo raznolikosti unijeti. Sad ih je sve skupa 5, preko 6 necu ici.
MMario Well-known member Sep 6, 2014 #336 I ja sam to rekao jos davnoooooo, necu preko 5, ali jbg :banghead:
joppa New member Sep 12, 2014 #338 Stavio danas Moona malo na kozu.. I jos jedna fotka Omega grupice..