Kafanica (Tema samo za noćobdije)

Hehhehe neozbljni japanci aj sto nama ne daju GS nego prolazniku, celu noc u kafani prica samo njima:) Inace odlicna je ona aplikacija oju si postavio:)

dao sam im do znanja kolko popularizujem njihov brend pa su resili da mi posalju ni manje ni vise nego GS, evo cekam da stigne :flapper:

^ od njega, ma ne verujem,prica se da je cicija... al eto ima priliku da me ubedi u suprotno tako sto ce mi poslat Seiko.. :D

hehehhehe nemoj dva puta da kazes baki je legenda:) Jel gledate ovu olimpijadu, glava me zabolela danas kad sam gledao nase, jos sutra ce me dotuci rukometasi garntujem:banghead:

Realno bednija je olimpijada 10 puta od kineske, kinezi su napravili cudo, evo cujem i teniseri se zale na uslove.

Masonske olimpijske igre...

oni trouglovi sa okom, pa ono "drvo zivota" itd... previse je "slucajnosti"...

ne treba gubiti vreme na to, pametnije je stogod piskarati ovde

Masonske olimpijske igre...

oni trouglovi sa okom, pa ono "drvo zivota" itd... previse je "slucajnosti"...

ne treba gubiti vreme na to, pametnije je stogod piskarati ovde
Misliš "masonske" takmiče se masoni ili "masonske" pa su zato bedne ili svi Britanci su masoni ili već šta?

to bi bila preduga prica, a i najverovatnije bi bio ismejan na kraju... tako da bolje da se zadrzim na onom sto sam reko'

...uuuhhhh... krrrrrcccc... šdewiuz32zudxbqio... :cursing: ...ne znam šta mi je ... qwixedcz4hgfqm ...ruke mi drKte ...:argh:

nikako da zapakujem ovog Seika za poslati u kafanicu... ček da odmorim malo znoj.gif

jooojjjJJJ , neki me strah uhvatio . Treba Invicta da stigne, pa u isti čas i Seiko... ne ne ne, nije dobro. :fie: :hmmmm:
...previše je to , za jedno preosetljivo srce Prolaznika . Pridošlica prelepe Invicte i ništa manje lepog Seika , bi bile ozbiljan emotivan udarac. :afraid: :agree: Nikako nesmem dozvoliti tako nešto . Dobro je što mi pade na pamet u zadnjem trenutku... ostalo samo da pljasnem poštansku marku . Dobro je da sam se setio...:stop: Prolaznik mi nikada to ne bi oprostio. eusa_pray.gif

Misliš "masonske" takmiče se masoni ili "masonske" pa su zato bedne ili svi Britanci su masoni ili već šta?

Hahahaaaaa... Vlajo , živa legenda ! :thumbsup: Uvek raspoložen za laganu, ne obaveznu, prijatnu čašicu razgovora !!! :pleasantry:

Last edited:
Zagor časti zbog rođendana, a gazda se počastio novim satom... Verovatno i on časti turu zbog prinove...
Pravite spisak za naručivanje... :beer:

Toceno tamno, velika krigla! Pijem u tvoj zdravlje Te-neju! Cime se to gazda ponovio? Da nije ovog GS-a Baki posalo njemu umesto prolazniku?

DSCN3119.JPG

Evo, pivo za zmajeve (i to zlatne)! Ili je mozda pravljeno od zlatnih zmajeva?! Ko ce ga znati...Ludi su ti Belgi...

Ma kakav RTS nervni slom... nikako bre da nađem RTS Bangee ADA (najmlađi skakač)... :hmmmm:

Back