Kafanica (Tema samo za noćobdije)

Prolaznik

New member
29958d1343378041-kafanica-tema-samo-za-no%C4%87obdije-kafana.jpeg

Vidim da nisam jedini koji je tu celu noć, nek bude ova tema za neobavezno ćaskanje nas noćobdija, a i lepše je noću jer nisu prisutni predstavnici narodne vlasti, il što bi rekli, živela sloboda ! :D

Noćobdija
Mesečar. Nespavač. Noćna ptica. Onaj koji ''noću bdi''.
Raspored dnevnih aktivnosti ovakvih osobe varira od slučaja do slučaja ali uglavnom uključuje ustajanje oko ručka i odlazak na spavanje sa prvim petlovima.

Evo za početak jedna crna

kafa-sipam.jpg

Attachments

• kafana.jpeg
    kafana.jpeg
    70.5 KB · Views: 325
Last edited by a moderator:
Samo jedno pitanje da vidim da li sam razumeo poentu: Da li ja smem da pisem u ovoj temi ukoliko nisu u pitanju sitni sati (1:00-6:00h)?

Ako je tako da odmah obrisem i ovu poruku. :D

Samo jedno pitanje da vidim da li sam razumeo poentu: Da li ja smem da pisem u ovoj temi ukoliko nisu u pitanju sitni sati (1:00-6:00h)?

Ako je tako da odmah obrisem i ovu poruku. :D

Jok, nisi kvalifikovan da pises ovde, jer od 1 do 6 ujutru ti očigledno hrčeš uveliko, a mi se patimo s nesanicu i vrućinu a bogami i s komarci. A i ovde je zabranjen pristup tlačiteljima širokih narodnih masa, tema je samo za običnu raju. Nemoj da brišeš svoju poruku.

meni je nesanica skoro redovna, tako da ...

gazda pravi listu zvanica za klub nocobdija, provalio sam ga:

Attachments

• gazda.jpg
    gazda.jpg
    138.5 KB · Views: 198
Joi i ja nesto ne mogu da zaspim do zlo doba 3,4 kalo kad ako zaspim u 2 meni je to uspeh

Jok, nisi kvalifikovan da pises ovde, jer od 1 do 6 ujutru ti očigledno hrčeš uveliko, a mi se patimo s nesanicu i vrućinu a bogami i s komarci. A i ovde je zabranjen pristup tlačiteljima širokih narodnih masa, tema je samo za običnu raju. Nemoj da brišeš svoju poruku.
Hehe, u pravu si, ja u 23h već hrčem i sanjam satove (u slučaju da žena ovo čita :rolleyes:).

A za to što si me okarakterisao kao tlačitelja, pokazaću ti ja $@$%#$%....hoću reći dobar si ti dečko...:sneaky:

Svaka vlast se doživljava kao tlačiteljska, to su činjenice, ne vređanje, obična raja uvek ima nešto protiv vlasti, nikad nisu zadovoljni... misim to je u Srbiji sasvim normalno ;)

u prilog tome valja malo procitati istorijske cinjenice :D

-Časlav Klonimirović - ubijen
-Jovan Vladimir - ubijen
-Veliki Župan Stefan Nemanja-abdicirao.
-Kralj Stefan Prvovenčani-abdicirao.
-Kralj Radoslav - svrgnut.
-Kralj Uroš I - svrgnut.
-Kralj Dragutin - svrgnut.
-Kralj Stefan Dečanski - svrgnut i ubijen.
-Car Dušan - iznenada umro.
-Car Uroš - po legendi ubijen.
-Knez Lazar - poginuo.
-Jovan Nenad - ubijen
-Karađorđe - ubijen.
-Knez Miloš - proteran.
-Knez Aleksandar Karađorđević - proteran.
-Knez Mihailo Obrenović - ubijen.
-Knez Danilo Petrović - ubijen.
-Kralj Milan Obrenović - proteran.
-Kralj Aleksandar Obrenović - ubijen.
-Kralj Petar I Karađorđević - abdicirao.
-Kralj Nikola Petrović - proteran.
-Kralj Aleksandar I Karađorđević - ubijen.
-Kralj Petar II Karađorđević - proteran.
-General Milan Nedić - ubijen.
-General Ratko Mladić - utamničen.
-Premijer Zoran Đinđić - ubijen.
-Predsednik Slobodan Milošević - svrgnut,umro utamničen.
-Radovan Karadžić - otet i utamničen u Hagu.
-Koštunica - abdicirao.
-Tadić - se razboleo od tuge što ga ne primaju u jevropu.

I nemo da mi pretiš, prijaviću te ženi :laugh:

Žena se pojavila, videla, pročitala... A sada momci MIRNO! :lol:

P.S. Nije nama bilo dosadno i pre unošenja novi šala, pošalica i zanimacija... ;)

^ haha :lol: odusevice se ponudom (pogotovu ako uzme u obzir istorijske cinjenice na prethodnoj strani i narav naseg naroda)

ja sam i tako prestao da verujem u prevrate, kontrarevolucije i divllje zurke
kada sam shvatio da je che nosio rolex.
u tom teskom trenutku moje novije istorije jedini logican izbor je bio da se
pridruzim svetu satova.

evo, pogledajte i sami :

Attachments

• bedak.jpg
    bedak.jpg
    107.7 KB · Views: 98
O pa ovo je vec zazivela tema. Lepo lepo, e sada da vidimo ko ce tu dati najveci doprinos :)
@Luger-u legendo, moram da ti kazem dve tri stvari. Che je ipak bio pre svega veliki idealista, a to je pokazao i njegov zivotni put. Ne treba zaboraviti da je otisao sa mesta guvernera i napustio Kubu gde je imao sve sto je zeleo, ali nije bio ispunjen sve dok su okolne zemlje bile pod kolonijalnom vlascu. Sto se tice Rolex-a, to su upravo oni Rolex-i koji su ostali kao ratni plen, a koji su ostali od americkih kriminalaca i predsednika Batiste. Kastro je nosio cak dva na jednoj ruci. U svakom slucaju revolucionari pravi ili ne, znali su sta je dobro :)

to jesu pravi revolucionari sigurno i znali su sta je dobro.da li znate koje je nacionalnosti ili poreklom bio covek koji je uhapsio i ubio cegevaru.oficir na slici sa mrtvim cegevarom

Nije on jedini crnogorac koji je ubio nekog veoma poznatog... kolko se secam neki crnogorac je cini mi se ubio ustashu pavelica u spaniji, ima jos par slucajeva, ne mogu se setim svega.

ma za ovo mi krivo a za tog me bas briga.nego nije se ni ovom dobrim vratilo isto je zavrsio kao che

Back