Kafanica (Tema samo za noćobdije)

Mislim Prolaznik da trebas da gazde cimas da nam obezbede neki live cet u ovo doba, 12 do 7 :D

Ne mogu da ih cimam, nemam ja ovde nikakav uticaj... a chat je losha ideja, utice negativno na forumsku diskusiju, smanjuje se broj tema/poruka

Aranzmani za kubu nisu jeftini, 1000+ evra... znate kakav sat mogu da kupim za te pare ! :D

Pa stavljao sam fotke, ali evo :

Attachments

• IMG_1744 (Medium).JPG
    IMG_1744 (Medium).JPG
    112.7 KB · Views: 63
  • IMG_1743 (Medium).JPG
    IMG_1743 (Medium).JPG
    102.5 KB · Views: 72
  • IMG_1750 (Medium).JPG
    IMG_1750 (Medium).JPG
    115 KB · Views: 63
  • DSC_0624 (Small).JPG
    DSC_0624 (Small).JPG
    41.2 KB · Views: 73
  • DSC_0614 (Small).JPG
    DSC_0614 (Small).JPG
    50.2 KB · Views: 68
  • DSC_0599 (Small).JPG
    DSC_0599 (Small).JPG
    46.7 KB · Views: 64
  • DSC_0590 (Small).JPG
    DSC_0590 (Small).JPG
    46.9 KB · Views: 69
  • DSC_0226 (Small).JPG
    DSC_0226 (Small).JPG
    54.4 KB · Views: 64
  • DSC_2108 (Small).JPG
    DSC_2108 (Small).JPG
    51.8 KB · Views: 64
  • mostDSC_0177 (Medium).JPG
    mostDSC_0177 (Medium).JPG
    62.3 KB · Views: 60
  • IsakijevskaDSC_0001 (Medium).JPG
    IsakijevskaDSC_0001 (Medium).JPG
    71.8 KB · Views: 65
  • DSC_0124 (Large) (Small)_exposure.JPG
    DSC_0124 (Large) (Small)_exposure.JPG
    116 KB · Views: 65
Sto se tice Rusa ja sam imao samo pozitivna iskustva. Ali cinjenica je da su malo hladniji kao narod. Pa imaj je tamo mnogo hladno :) Ali kada cuju odakle smo su bili vise nego srdacni! Tako da sam imao nekoliko predivnih trenutaka koje sigurno nikada necu da zaboravim.

Sto se tice Rusa ja sam imao samo pozitivna iskustva. Ali cinjenica je da su malo hladniji kao narod. Pa imaj je tamo mnogo hladno :) Ali kada cuju odakle smo su bili vise nego srdacni! Tako da sam imao nekoliko predivnih trenutaka koje sigurno nikada necu da zaboravim.

Tako sam ih nekako i zamisljao:)

Aranzmani za kubu nisu jeftini, 1000+ evra... znate kakav sat mogu da kupim za te pare ! :D

Ma nisu ni malo jeftini aranzmani. Sto je najgore malo moze da se ustedi jer je sama avio karta skupa. Jedino da se rezervise znatno ranije i da se nadje jeftin smestaj. Ali opet je to jedan dobar sat :)

Last edited:
Ne mogu da verujem da smo skuckali 70 poruka! Ovi ce nas iskljuciti garant :)

7 stranica caskanja za noc... nista, ako me sutra bace na muke jer sam glavni organizator ovoga, pripomognite malo, ono kao strajk gladju i tako to, dok se ne izborimo za svoja prava da neometano caskamo od 12 uvece do 7 ujutru a u to vreme sigurno ne ugrozavamo ozbiljnu diskusiju o satovima...

Last edited:
Ispratila sam vaš "noćni rad". Bili ste dobri... :D "Kafana" se ne zatvara - do daljnjeg! ;)

zatvoreno.jpg

Radno vreme od 12 u noć do 7 ujutru

Došo si 5 minuta ranije, al nema veze, ti si stalni gost...

Sad ću otvorim, samo da zamenim karirane stolnjake, juče ste ih uništili sa opušcima od cigara :nono:

A i admini bi mogli da preprave ime teme u Kafana "Noćobdije" :D

Bio sam jednom u Lugerovom Ćošetu... loša usluga, spori konobari, roštilj nedovoljno pečen, vino izvetrilo... :D

Pazite šta je klasičan primer "navlačenja vode na svoju vodenicu", a cene skuplje nego bilo gde drugde na netu... baš malopre naletoh na ovo

Postoji ogranicen broj sajtova koje je SEIKO autorizovao da mogu nuditi SEIKO satove za internet prodaju. Takode, postoji i veliki broj neautorizovanih sajtova, a veoma je važno za Vas da poznajete razlike. Svi autorizovani sajtovi prikazuju sledecu oznaku:Ovo je autorizovani SEIKO Internet sajt. Mi Vam nudimo isti visok nivo usluge na našem sajtu kao što to cinimo i u našim maloprodajnim objektima. Prirodno, mnogi neautorizovani sajtovi teže da izgledaju kao oni koji su autorizovani, te Vas stoga molimo da pažljivo kupujete. Neautorizovani sajtovi vešto nude satove koji su ošteceni, ukradeni, polovni, pa cak i falsifikovani, a u svim navedenim slucajevima naša proizvodacka garancija je nevažeca. Kako biste bili sigurni da kupujete pravi, novi, neošteceni SEIKO sat sa originalnom važecom garancijom, molimo Vas da kontaktirate našu kancelariju u Vašoj državi ili konsultujte spisak ovlašcenih dilera na našem nacionalnom vebsajtu.

A cene na sense webshopu po 3,4 iljade jeftinije... misle ako su ovlašćeni da mogu da prosipaju prazne priče i da naplaćuju više, ko da su sad ne znam šta...

Back