Kafanica (Tema samo za noćobdije)

:lol::lol::lol:

potpuno sam siguran da si svratio u lugerovo cose (vise od ) jednom...

o vitanovu se ovde pisalo i pisalo, i to koliko znam nista nije promenilo.
ja sam dobio domaci zadatak da proverim da li priznaje medjunarodnu
garanciju za seiko kupljen u engleskoj, pa cemo bas da vidimo kako li
ce to da prodje.

pa ako on cita ovu temu ubedjen sam da nec proci nikako...

al opet, mozes poslati u japan par mejlova i tako to...
smiley-face-whistle-2.gif

... ako on cita ovu temu (sto je vrlo verovatno, posto mu je svet satova, logicno, zanimljiv),
znace da ako medjunarodna garancija ne bude priznata u japan ide n mailova ( gde n tezi
vrlo velikom broju).

:flapper:

najvise sam pisao na forumu ˝heklanje i beli vez˝, dosta sam pisao i na forumu
o tajlandskim masazama u beogradu, a najvise sam se proslavio na forumu za
dresuru malih kucnih ljubimaca (kanarinci i dogo argentino)...:beer:

Prolaznice jel moze dupla votka i jedna bez secera? Samo brzo baterija na mob.mi je prikraju a i sef moze da naidje. Drago mi je sto kafana radi u ovo vreme da imam gde da svratim kad sam u nocnoj smeni.

samo se tu sunjaj po sumnjivim kafanama sa iwc-om na ruci...

Nemo da sumnjičiš kafanu, Zmajček je specijalni gost kafane, dlaka s glave ne sme da mu fali, a kamoli IWC s ruke...

Kafana ove noći neće raditi, razlog: vlasnik kafane je janpi s dobrim razlogom (sreća pa zna da kuca na slepo), a adekvatne zamene nema, ona 2 admina nisu dorasli zadatku a i uveliko hrču u toku radnog vremena kafane, tako da dođite sutra, biće besplatnog roštilja i po 1 piće gratis.

Hvala na razumevanju.

Last edited:
Elem, svi radnici (pa i administracija/moderacija) imaju svoje radno vreme, radnu prvu/drugu/treću smenu ("oni" trenutno pokrivaju prvu i drugu, u trenucima rada na serveru i treću), takođe portal SS ne radi u skladu sa drugim vremenskim zonama, pa ne "hvata tuđe radno vreme"... SS je počastvovan nekolicinom članova koji su njihove oči i uši, dok admini nisu on-line. Uzgred, dobro smo se podelili, svako pokriva jedan deo tih čuvenih 24h.

Veliko hvala, što ova kafanica postoji i što je jako dobro "držiš" u trećoj smeni.
Da organizujemo i pevaljku, vidim da su pozetioci zainteresovani, samo da se dogovorimo za muzički žanr. Da upotpuni atmosferu u roštilj i pićence...

P.S. Za mene, za sutra, molim vas samo Rosu, blago prohlađenu, negaziranu. Sve drugo mi je lekar zabranio...
Nisam zahtevna, nadam se da neće biti problema...

Pozz! :ciao:

Cuj samo janpi...zmajcek u toaletu zaboravio rokicu,ali ebes to... Kako sad da zaspim Kad mi je glava Kao turbilion...
Jaoo

Back