Serb New member Jul 31, 2012 #283 p.s tolarbo prepunio si licne poruke ne moze da ti se posalje poruka
Prolaznik New member Aug 3, 2012 #284 Ubi ova vrucina a i veoma sam neodlucan, te mi se hrče, te mi se ne hrče... Izvolte po pivo
tolarbo New member Aug 3, 2012 #287 Slabo ti je ovde drustvo za kafanu. Ovde bi kafana bila puna, samo ako bismo pokrenuli neku debatu ko je bolji Seiko ili Svajcarci
Slabo ti je ovde drustvo za kafanu. Ovde bi kafana bila puna, samo ako bismo pokrenuli neku debatu ko je bolji Seiko ili Svajcarci
Prolaznik New member Aug 3, 2012 #288 pa normalno da ne otvaram kad ste popili svo pice a nije ni pola placeno i vise ne moze na recku u dugovima sam do gushe, znaci samo kesh ili virmanski, a moze eventualno i da se ostavi sat pa cete dobiti pica u vrednosti sata ^ Naravno Seiko je najbolji !
pa normalno da ne otvaram kad ste popili svo pice a nije ni pola placeno i vise ne moze na recku u dugovima sam do gushe, znaci samo kesh ili virmanski, a moze eventualno i da se ostavi sat pa cete dobiti pica u vrednosti sata ^ Naravno Seiko je najbolji !
Prolaznik New member Aug 3, 2012 #290 Hmm, tesko pitanje, ali vako jedan pored drugog kad su, Rolex mi deluje lepse, elegantnije, upecatljivije, jednostavnije, ali ne i skromnije
Hmm, tesko pitanje, ali vako jedan pored drugog kad su, Rolex mi deluje lepse, elegantnije, upecatljivije, jednostavnije, ali ne i skromnije
jagos New member Aug 3, 2012 #291 gde to nadje ima da izginemo opet.najbolja konbinacija je da covek ima oba.
Serb New member Aug 3, 2012 #293 Po karakteristikama su tu negde po meni , ali ja bih se odlucio za levi
Serb New member Aug 3, 2012 #295 jagos said: gde to nadje ima da izginemo opet.najbolja konbinacija je da covek ima oba. Click to expand... HAhahhahahaha dobro kazes P.S Mislim da je na ovoj slici PO sa kucistem od 42 mm, ne onaj od 45.5
jagos said: gde to nadje ima da izginemo opet.najbolja konbinacija je da covek ima oba. Click to expand... HAhahhahahaha dobro kazes P.S Mislim da je na ovoj slici PO sa kucistem od 42 mm, ne onaj od 45.5
Serb New member Aug 3, 2012 #296 Prolaznik said: Ja bih ipak neki Seiko... :flapper: Click to expand... Hhahha Baki ce ti kupi poklon kad vidi ovaj komentar
Prolaznik said: Ja bih ipak neki Seiko... :flapper: Click to expand... Hhahha Baki ce ti kupi poklon kad vidi ovaj komentar
Serb New member Aug 3, 2012 #298 jagos said: serb pomeso si strane levo je omega Click to expand... HAhahhaha:lol: Pa pazi po karakteristikama su tu negde zar ne ali PO je jeftiniji koliko ja znam, pa yato dajem prednost njemu
jagos said: serb pomeso si strane levo je omega Click to expand... HAhahhaha:lol: Pa pazi po karakteristikama su tu negde zar ne ali PO je jeftiniji koliko ja znam, pa yato dajem prednost njemu
Serb New member Aug 3, 2012 #299 Ustvari sve bi se tukao nogicama u dupe , bez obzira da li je levi ili desni sat