Kako i zašto ste izabrali svoj nick ?

Clari ovde ne muckam glavom,gresim u pisanju,kritikuju me,ne vole me :(, samo mi je jedna stvar u glavi i ne smem da muckam niti da :banghead::lol:

Kad sam bio mladji bio sam odusevljen ovim vicem (varijacijom ovog vica) (pogledati boldovano za nadimak):

Razgovaraju dve ajkule: 'ajd' se trkamo do onog žutog kamena tamo, predloži prva. Važi! kaže druga. Trkaju se one tako, tek prva ajkula je išla ka žutom kamenu pravo kao strela, a druga je išla u cik-cak. Tek, ova što je išla u cik-cak je stigla prva. Onoj ajkuli što je išla pravo nije bilo jasno, kako ju je ova prestigla i pita je za ojašnjenje: "kako to da si stigla pre mene, kad sam ja išla pravo a ti si išla u cik-cak?"
Na to će druga ajkula zagonetno: "Eeeee..."

E,mene što se tiče,za nick je bilo lako,jer, koliko ja znam,jedini sam "Hadži Dalibor" na svijetu(berem tako google kaže)!:dirol:

Što se mog nicka tiče , naravno da nisam BedMadaFaker (Bad Mother Fucker), nego sam baš momak :P
A nick mi je pao na pamet jer sam dan pre gledao "Pulp Fiction" i Samuel L. Jackson je imao novčanik
sa natpisom "Bad Mother Fucker"

exbadmother2.jpg

A i dopala mi se njegova uloga u filmu...
S tim da sam ja napisao po Vuku "BedMadaFaker" da svi razumu :D

Ajde Simo objasni svoj alter ego.
Mene slika Sime hrabrog, odn. faca koju je složio, još od kada sam je prvi put videla, neodoljivo podseća na Popaja, samo lula fali.
Mornar sam Popaj ja
Svaka me cura zna :D odn. ;)

Popeye-The-Sailor-Man.jpg

Ajde Simo objasni svoj alter ego.

eeeee... sto bi rek'o eee... :D

pa, u casopisu za 'decu i omladinu' kekec, koji je izlazio pedesetih i sezdesetih godina, objavljivani su stripovi koje su citaoci sami isecali i slagali kao knjizice. e sad, nisam bas toliko mator da sam citao 'kekec', ali sam veliki ljubitelj stripa, pa sam ujaku maznuo celu kolekciju tih malih stripova, od kojih su mnogi fenomenalni... moj omiljeni strip je bio o simi hrabrom, baksuznom antiheroju koji se bori za pravdu, zapravo parodija na supermena, betmena i ostalu hordu superheroja. eto. :)

^ haha, svaka cast, clarissa! vec mesecima sam sebi delujem poznato na toj slici, i znam da sam vec negde video tu facu... :D

eeeee... sto bi rek'o eee... :D

pa, u casopisu za 'decu i omladinu' kekec, koji je izlazio pedesetih i sezdesetih godina, objavljivani su stripovi koje su citaoci sami isecali i slagali kao knjizice. e sad, nisam bas toliko mator da sam citao 'kekec', ali sam veliki ljubitelj stripa, pa sam ujaku maznuo celu kolekciju tih malih stripova, od kojih su mnogi fenomenalni... moj omiljeni strip je bio o simi hrabrom, baksuznom antiheroju koji se bori za pravdu, zapravo parodija na supermena, betmena i ostalu hordu superheroja. eto. :)

kekec nije samo izlazio 50tih i 60tih.
ja sam bio 2.razred OŠ kada smo dobijali po sluzbenoj dužnosti kekec. godina 1986.
pre toga smo bili "navučeni" na Zeku. (prvi razred OŠ) :laugh:

Back